Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η απαιτητική αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ και το πλάνο του Μαρτίνεθ [vid]

Ολυμπιακός: Η απαιτητική αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ και το πλάνο του Μαρτίνεθ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24). Το πλάνο του Μαρτίνεθ για τον στόχο του διπλού.

Το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Οι ερυθρόλευκοι, λίγες μέρες μετά το εμφατικό 4-1 απέναντι στον Άρη, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η επικίνδυνη έξοδος των Πειραιωτών στους Ζωσιμάδες έρχεται λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (5/10, 19:45) στη Σερβία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ψάξει να διαχειριστεί την ομάδα του και την φρεσκάδα της, με στόχο το δύο στα δύο πριν από την διακοπή.

Ο Ισπανός προπονητής στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για το τι θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του: “Να κρατήσουμε την ιδέα του παιχνιδιού μας, να μείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, να μπορέσουμε να μεταφέρουμε μαζί μας την νοοτροπία του πως θέλουμε να παίζουμε παντού, ακόμη και όταν δεν αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας”.

Ο Ολυμπιακός θέλει το τρίποντο, να φτάσει τους 19 βαθμούς, να παραμείνει στην κορυφή της Stoiximan Super League και ει δυνατόν να αυξήσει την διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Έτσι, λοιπόν, χρειάζεται να πάρει το διπλό στους Ζωσιμάδες, κάτι που δεν έχει συμβεί στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς, στα οποία οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο ισοπαλίες.

Το πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο (30/9) την προετοιμασία του και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Εκτός έμειναν οι Ρέτσος, Ιμπόρα, Σκάρπα εξαιτίας ενοχλήσεων, όπως και ο Έσε για να αποφορτιστεί. Αντιθέτως μέσα είναι ο Φορτούνης, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε με μικροπρόβλημα μετά το ματς με τον Άρη.

Όσον αφορά στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Φρέιρε με τον Ντόη. Στην δεξιά πλευρά πρόκειται να κινείται ο Ροντινέι, ενώ θέση στα αριστερά διεκδικούν Ορτέγκα και Κίνι.

Στον άξονα αναμένεται να τοποθετηθούν οι Μαντί Καμαρά – Αλεξανδρόπουλος, εφόσον οι Ιμπόρα και Έσε είναι απόντες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Φορτούνης έχει προβάδισμα απέναντι στον Σολμπάκεν για το ένα άκρο και ο Ποντένσε απέναντι στον Μπιέλ για το άλλο. Από εκεί και πέρα ο Μασούρας θα κινείται κοντά στον Αγιούμπ ελ Κααμπί.

Βέβαια, μένει να φανεί εάν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει κάποια άλλη διαφοροποίηση, κάτι που φυσικά θα φανεί λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Στουρνάρας, Ορτέγκα, Φρέιρε, Κίνι, Ροντινέι, Πορόσο, Ντόη, Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο, Μπιέλ, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments