Πολιτική

Άδωνις: Χαιρετίζω την υποψηφιότητα του Μανώλη Σφακιανάκη

Άδωνις: Χαιρετίζω την υποψηφιότητα του Μανώλη Σφακιανάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, Με επαινετικούς λόγους αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πρόσωπο και το έργο του πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μανώλη Σφακιανάκη.

«Έχει παραγάγει λαμπρό έργο στη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος»

Με επαινετικούς λόγους αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πρόσωπο και το έργο του πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μανώλη Σφακιανάκη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον κύριο Σφακιανάκη, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υπογράμμισε πως «παρήγαγε λαμπρό έργο στην υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος».

«Είχα στενοχωρηθεί ιδιαίτερα όταν παύθηκε από τα καθήκοντά του επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος και του είχα τηλεφωνήσει προκειμένου να του εκφράσω τη συμπαράστασή μου», συνέχισε ο υπουργός, ο οποίος χαιρέτισε και την υποψηφιότητα του ανώτατου αξιωματικού με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Η υποψηφιότητα του Μανώλη Σφακιανάκη είναι από αυτές που ξεχωρίζουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές», συμπλήρωσε ο ΄Άδωνις, προσθέτοντας ότι ο αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας «έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην προστασία της κοινωνίας μας από τους επιτήδειους του διαδικτύου»΄.

«Χαιρετίζω, λοιπόν, ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Μανώλη Σφακιανάκη με το συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά και της παράταξης “Αττική Μπροστά”», κατέληξε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments