Αθλητισμός

Πήρε την σκυτάλη από τον Λουτσέσκου ο Τόμας: «Παίξαμε… όσο χρειάστηκε για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός»

Πήρε την σκυτάλη από τον Λουτσέσκου ο Τόμας: «Παίξαμε… όσο χρειάστηκε για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός»

Πηγή Φωτογραφίας: Thes.gr

Αιχμές για τον Παναθηναϊκό άφησε και ο Μπράντον Τόμας.

Δεν είναι μόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου που διαμαρτυρήθηκε (έντονα) για τον χρόνο των καθυστερήσεων και συνολικά για τη διαιτησία στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Είναι και ο Μπράντον Τόμας.Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ πέταξε μεγάλο καρφί, υποστηρίζοντας πως οι δυο ομάδες έπαιξαν μέχρι να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός.

«Αξίζαμε τη νίκη αλλά για ακόμη μία φορά εδώ ξεπεράσαμε τον χρόνο των καθυστερήσεων, παίξαμε όσο χρειάστηκε για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός. Κρατάμε τη νοοτροπία που είχαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, στην πρώτη περίοδο του αγώνα δεν είχαμε καλή απόδοση, διορθώσαμε τα λάθη μας, πιέσαμε πολύ και αξίζαμε τη νίκη. Σίγουρα η ισοφάριση μας απογοητεύει, κρατάμε αυτή τη νοοτροπία και στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ Άιντραχτ Φρανκφούρτης)», δήλωσε αρχικά.

«Όλοι οι επιθετικοί όταν κάνουμε τη δουλειά μας σκοράροντας και δίνοντας ασίστ είμαστε χαρούμενοι. Ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται με καλό αποτέλεσμα. Κανείς δεν χαίρεται όταν η ομάδα χάνει. Όταν έχεις βοηθήσει και εσύ, είναι ό,τι καλύτερο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments