Αθλητισμός

Σταματέλος: «Δίλημμα Μπιέλ ή Μασούρα για Μαρτίνεθ ενόψει Μπάτσκα Τόπολα» [vid]

Σταματέλος: «Δίλημμα Μπιέλ ή Μασούρα για Μαρτίνεθ ενόψει Μπάτσκα Τόπολα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363278] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στις σκέψεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, υπογραμμίζοντας το δίλημμα του Ισπανού τεχνικού για την 11αδα.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Σταματέλος.

Αρχικά ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» μιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» αναφέρθηκε στις σκέψεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Εuropa League, τονίζοντας ότι δεν θα είναι πολλές οι αλλαγές, ενώ σημείωσε ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει δίλημμα ανάμεσα σε Πεπ Μπιέλ και Γιώργο Μασούρα για τη θέση «10». Επιπλέον μίλησε και για τον τραυματισμό του Φρέιρε:

«Σοβαρότερος από την αρχική εκτίμηση ο τραυματισμός του Φρέιρε. Άγνωστο για Παναθηναϊκό αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επανέρθει μέρα με την ημέρα. Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη μεγάλο φαβορί ο Ορτέγκα. Καμαρά και πιθανότατα Έσε στο κέντρο. Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί, ανοικτό για Μπιέλ ή Μασούρα. Αναμονή για Ιμπόρα», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θέλει να δημιουργήσει και να κάνει το παιχνίδι του στη Σερβία ο Ολυμπιακός. Είναι επιθετική ομάδα η Μπάτσκα Τόπολα, που κρατάει μπάλα. Είναι η έκπληξη στο πρωτάθλημα της. Καμία σχέση με την Τσουκαρίτσκι. Πολύ καλύτερη, αλλά όχι Παρτίζαν ή Ερυθρός Αστέρας. Θα θελήσουν και οι δυο να περιορίσουν τον αντίπαλο και θα παίξει ρόλο το ποια θα το καταφέρει καλύτερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments