Πολιτική

Οικονόμου: “Έρχεται” σχέδιο παρεμβάσεων για να εντοπιστούν οι βασικές αιτίες που προκαλούν μποτιλιάρισμα

Οικονόμου: “Έρχεται” σχέδιο παρεμβάσεων για να εντοπιστούν οι βασικές αιτίες που προκαλούν μποτιλιάρισμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως το υπουργείο σχεδιάζει παρεμβάσεις, όπως με τα γερανοφόρα, ενώ παράλληλα εντονότερη θα είναι η παρουσία τροχονόμων στους δρόμους.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, επισήμανε ότι το ζήτημα της κίνησης είναι ένα θέμα που έχουν όλες οι μεγάλες πόλεις

Το ζήτημα της κίνησης δεν είναι μόνο της Τροχαίας, αλλά είναι ένα θέμα που έχουν όλες οι μεγάλες πόλεις, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου. Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως το υπουργείο σχεδιάζει παρεμβάσεις, όπως με τα γερανοφόρα, ενώ παράλληλα εντονότερη θα είναι η παρουσία τροχονόμων στους δρόμους.

Ακόμα, ο Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε σχέδιο παρεμβάσεων, με σκοπό να εντοπιστούν οι βασικές αιτίες που προκαλούν μποτιλιάρισμα, ενώ ανέφερε ως αιτίες το παράνομο παρκάρισμα και το διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Γιάννης Οικονόμου: Θα ενισχυθεί η αστυνόμευση και οι πεζές περιπολίες

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των πολιτών, είπε πως θα ενισχυθεί η αστυνόμευση και οι πεζές περιπολίες. Τόνισε πως μέσα στις επόμενες 15 με 20 ημέρες θα αποδεσμευτούν από τη φύλαξη 1.500 αστυνομικοί. Σχετικά με τις δολοφονίες στη Λούτσα, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε πως έγινε μεθοδική δουλειά, καθώς η ΕΛΑΣ εντόπισε άμεσα το σπίτι των δραστών και συνέλαβε έναν από τους δράστες που προσπαθούσε να διαφύγει από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε πως συνεχώς γίνονται βήματα στο επίπεδο της greek mafia.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments