Ελλάδα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε είναι δωρεάν οι διελεύσεις από τα διόδια και σε ποιους οδικούς άξονες

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε είναι δωρεάν οι διελεύσεις από τα διόδια και σε ποιους οδικούς άξονες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ελεύθερα θα γίνεται, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, η διέλευση των πολιτών από τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων της χώρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους.

Ελεύθερη διέλευση στους αυτοκινητόδρομους όλης της χώρας από τις 00:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως και τα μεσάνυχτα (00:00) της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ελεύθερα θα γίνεται, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, η διέλευση των πολιτών από τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων της χώρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους.

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πότε γίνεται ελεύθερα η διέλευση από τα διόδια 

Ειδικότερα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 η διέλευση από τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα είναι ελεύθερη από τις 00:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως και τα μεσάνυχτα (00:00) της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα που ορίζει η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, χωρίς διόδια θα πραγματοποιηθούν οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων(κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

  • Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
  • Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου
  • Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
  • Αυτοκινητόδρομος Ιόνια οδός και τμήμα ΠΑΘΕ
  • Μεταμόρφωση – Σκάρφεια
  • Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ
  • Σκάρφεια – Ράχες
  • Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)
  • Εγνατία Οδός
  • Αττική Οδός

Φαναράς (Metron Analysis): Δεν αποκλείω το 13 στα 13 που είπε ο Μητσοτάκης για τις αυτοδιοικητικές

Ο Στράτος Φαναράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, μίλησε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και τι δείχνουν οι  μετρήσεις, μέχρι στιγμής, σχολιάζοντας και τον στόχο που έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες.

«Εκείνο που φαίνεται από όσα τουλάχιστον έχουμε μελετήσει εμείς, γιατί προφανώς δεν έχουμε μελετήσει όλη τη χώρα, εκείνο που νομίζω ότι φαίνεται πιο σίγουρο από όλα είναι ότι θα “καθαρίσει” από την πρώτη Κυριακή ο κ. Αρναουτάκης στην Κρήτη και αυτό φαίνεται. Νομίζω ότι είναι ένα λελογισμένο ρίσκο. Φαίνεται ότι και ο κ. Χαρδαλιάς έχει αυτή τη δυνατότητα. (…) Για την Περιφέρεια νομίζω ότι αυτό είναι μια πιθανότητα που ξεπερνάει το 50%» είπε ο Στράτος Φαναράς, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας».

Ερωτηθείς εάν ο στόχος που έχει θέσει ο πρωθυπουργός για «13 περιφέρειες στις 13» ο κ. Φαναράς, χαρακτήρισε μεν τον στόχο αυτό «μαξιμαλιστικό», ωστόσο προσέθεσε πως σε ένα ακραίο σενάριο δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments