Focus

Beyonce: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Renaissance»

Beyonce: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Renaissance»

Πηγή Φωτογραφίας: BEYONCÉ Paris Fans - YouTube

Θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου

Η παγκόσμια περιοδεία της Beyonce με τίτλο «Renaissance World Tour» έρχεται στη μεγάλη οθόνη με το πρώτο τρέιλερ να έχει μόλις κυκλοφορήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Η Beyonce λίγο μετά τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Τίτλος της ταινίας είναι: «Αναγέννηση: Ένα φιλμ από τη Beyonce. Πρόκειται για ένα «ταξίδι» της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance, από την έναρξή της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από τη διεθνή τραγουδίστρια. Περιλαμβάνεται η συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και τον σκοπό της να δημιουργήσει την “κληρονομιά” της αλλά και να καταξιωθεί στην τέχνη της.

Στο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η Beyonce φαίνεται τόσο στα παρασκήνια του σόου όσο και στη σκηνή.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

«Όταν κάνω εμφανίσεις, δεν είμαι παρά ελεύθερη», λέει η Beyoncé, καθώς σκηνές της με τα τρία παιδιά της αναβοσβήνουν στην οθόνη. «Ο στόχος αυτής της περιοδείας ήταν να δημιουργηθεί ένα μέρος όπου όλοι είναι ελεύθεροι και κανείς δεν κρίνεται», προσθέτει, καθώς παίζουν άλλα κλιπ από την περιοδεία.

Η Beyoncé ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της στο Friends Arena στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, νωρίτερα φέτος, σηματοδοτώντας την πρώτη της σόλο συναυλία έπειτα από επτά χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments