Focus

Ο Ίντρις Έλμπα αποκαλύπτει ότι κάνει θεραπεία επειδή έχει «ανθυγιεινές συνήθειες»

Ο Ίντρις Έλμπα αποκαλύπτει ότι κάνει θεραπεία επειδή έχει «ανθυγιεινές συνήθειες»

Πηγή Φωτογραφίας: ANNES, FRANCE - MAY 21: Idris Elba attends the photocall for "Three Thousand Years Of Longing (Trois Mille Ans A T'Attendre)" during the 75th annual Cannes film festival at Palais des Festivals on May 21, 2022 in Cannes, France. (Photo by Dominique Charriau/WireImage)

Όλα χρειάζονται μέτρο, είπε ο Βρετανός ηθοποιός

Ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε πως στράφηκε στην θεραπεία για τα βοηθήσει τον εαυτό μου, καθώς είχε πιεστεί πολύ από τον τρόπο της ζωής του.

View this post on Instagram

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Ο Βρετανός ηθοποιός, 51 ετών, αποκάλυψε ότι αναζήτησε βοήθεια από τους ειδικούς πέρυσι. «Οι λόγοι είναι πολλοί», δήλωσε ο Ίντρις Έλμπα και συμπλήρωσε πως σκέφτηκε να αλλάξει πολλά, κυρίως κάποιες «ανθυγιεινές συνήθειες», παρά το γεγονός ότι ως ηθοποιός εργάζεται σ’ έναν χώρο που αμείβεται γι’ αυτές τις «συνήθειες».

Χαρακτήρισε τον εαυτό του «εργασιομανή», επισημαίνοντας πως οι πολλές ώρες εργασίας έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητά του, ωστόσο είναι κάτι που ταυτόχρονα τον κάνει να νομίζει πως χαλαρώνει.

Ίντρις Έλμπα: Όλα χρειάζονται μέτρο

«Τίποτα τόσο ακραίο δεν είναι καλό. Όλα χρειάζονται μέτρο», είπε ο Ίντρις Έλμπα και συμπλήρωσε πως θέλει οπωσδήποτε να βρει δραστηριότητες που να τον βοηθούν να χαλαρώσει ουσιαστικά, ωστόσο παραδέχτηκε πως πολλές φορές βρίσκει την ίδια τη δουλειά του ως κάτι που τον χαλαρώνει.

View this post on Instagram

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

«Το θέμα είναι ότι τα πράγματα που με κάνουν να χαλαρώνω, καταλήγουν να είναι δουλειά». Πρόσθεσε επίσης ότι εργάζεται ακόμα και από το στούντιο που έχει στο σπίτι του. «Μου αρέσει να βρίσκομαι εκεί. Ανοίγω τον υπολογιστή και παραδέχομαι πως “δεν ξέρω τι να φτιάξω σήμερα”. Ωστόσο, κάτι θα προκύψει. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένος απ’ αυτό που ταυτόχρονα νιώθω ότι χαλαρώνω».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως μπορεί να δουλεύει 10 ημέρες για μία ταινία δράσης με δύσκολες σκηνές και μετά να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου αντί να ξεκουραστεί, επιλέγει τον προσωπικό του χώρο για να συνεχίσει να δουλεύει, παρά να ξοδέψει χρόνο με την οικογένειά του καθισμένος στον καναπέ. «Σ’ όλα αυτά θέλω να βάλω μία τάξη. Δεν μπορεί όλο να “λειτουργήσει”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments