Αθλητισμός

Μακάμπι – Παναθηναϊκός 0-0: Όρθιος στη Χάιφα με φανταστικό Μπρινιόλι [vid]

Μακάμπι – Παναθηναϊκός 0-0: Όρθιος στη Χάιφα με φανταστικό Μπρινιόλι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364045] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ - ΠΑΟ

Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις, ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του, μετά το 1-0 της Βιγιαρεάλ επί της Ρεν

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τη νίκη που θα του έδινε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης από τον όμιλο του Europa League, αλλά με γρανιτένια άμυνα φεύγει από τη Χάιφα με το 0-0 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και το 1-0 της Βιγιαρεάλ επί της Ρεν.

Με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις και τον Μπαρτ Σένκεφελντ να πιάνει επίσης εξαιρετική απόδοση οι «πράσινοι» πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Μακάμπι, στο 100ό παιχνίδι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός είχε, πάντως, τις ευκαιρίες του να σκοράρει στο πρώτο μέρος, με κορυφαία το δοκάρι του Ιωαννίδη στο 17′, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σπόραρ.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Μασάι Ντέγκο): Κέουφ, Σούντγκρεν, Σίμιτς, Σεκ, Κορνού, Καφουμανά Σο (68’ Αλί Μουχάμεντ), Γιαμπέρ, Σαμπιά Ντιά (68’ Πιερό), Χαλαϊλί (84’ Σίμπλι), Σουράνοφ (46’ λ.τρ. Σερί), Νταβίντ (76’ Ρεφαέλοφ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (78’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (87’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (67’ Τζούριτσιτς), Βιλένα, Μαντσίνι (78’ Παλάσιος), Μπερνάρ, Ιωαννίδης (67’ Σπόραρ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments