Αθλητισμός

Τα highlights του ΑΕΚ-Άγιαξ [vid]

Τα highlights του ΑΕΚ-Άγιαξ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364031] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ (KLODIA LATO / EUROKINISSI)

Δείτε τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις του αγώνα

Έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 91’ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Γιόνσον και δεν ολοκλήρωσε την απόλυτη ανατροπή με τον μεγάλο Άγιαξ. Το 0-1 με τραβηγμένο πέναλτι ο Μπερχβάιν, ισοφάρισε ο τεράστιος Βίντα – Μόνη πρώτη παρέμεινε η ομάδα του Αλμέιδα, αποθέωση στο φινάλε από τον τρομερό λαό της στην κολασμένη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε εδώ

“Λιοντάρι” ο Βίντα, κορυφαίος ο Στάνκοβιτς – Ξεμπλόκαρε την ΑΕΚ ο Αλμέιδα – 12ος παίκτης του Άγιαξ

Αυτό το 1-1 με τον Άγιαξ αδικεί την ΑΕΚ στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League! Γιατί η Ένωση είχε τις ευκαιρίες για να πάρει μία τεράστια νίκη με τη συμβολή του κόσμου της, ο οποίος δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να φωνάζει, ακόμα και όταν η ομάδα του περνούσε δύσκολες στιγμές. Η πίστη του στο σύνολο του Αλμέιδα ήταν συγκινητική. Μέχρι το 90’ οι Ενωσίτες αποτέλεσαν πραγματικά τον δωδέκατο παίκτη, έδιναν ενέργεια στο γήπεδο και στους ποδοσφαιριστές. Τα λάθη και σήμερα ήταν πολλά. Από λάθος του Γκατσίνοβιτς ξεκινά η αντεπίθεση του Άγιαξ στην οποία κέρδισε το πέναλτι. Είχε και τα γνωστά κενά στην άμυνα η ελληνική ομάδα. Ο Στάνκοβιτς όμως έκανε μεγάλο παιχνίδι, ίσως καλύτερο και από αυτό στο Μπράιτον. Ο Αυστριακός με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθια την ομάδα του και διατήρησε την ψυχολογία των συμπαικτών του.

Ήταν ο καλύτερος παίκτης της ελληνικής ομάδας. Από εκεί και πέρα και ο Γκατσίνοβιτς έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά και ο Άμραμπατ, ο οποίος έδωσε την ασίστ. Ο Πόνσε επίσης είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχος.

Η ΑΕΚ έμοιαζε μπλοκαρισμένη επιθετικά μέχρι να κάνει τις αλλαγές, όπου στην ουσία άλλαξε όλη την αριστερή του πλευρά(!!!). Οι κινήσεις αυτές φρέσκαραν τον οργανισμό αλλά και τον νου της ομάδας. Η ισοφάριση από τον… λέοντα Βίντα ήρθε σε ένα σημείο που αύξησε τις προσδοκίες για ένα ακόμα γκολ. Οι ευκαιρίες για να το πετύχει υπήρχαν. Βάζουμε και βλέπουμε ξανά τις φάσεις στη Glomex και απορούμε πως χάνει το τετ α τετ ο Γιόνσον στο 90’. Θα προκαλούσε σεισμικές δονήσεις αν γινόταν το 2-1 σε εκείνο το σημείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments