Πολιτική

Γιώργος Κλεφτοδήμος: «Να εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε την Αττική μπροστά»

Γιώργος Κλεφτοδήμος: «Να εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε την Αττική μπροστά»
Συνέντευξη του Γιώργου Κλεφτοδήμου Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικού Τομέα Αθηνών "Αττική Μπροστά" με τον Νίκο Χαρδαλιά στο pagenews.gr και στη Σοφία Χύτου

«Έχουμε τις γνώσεις, τη θέληση και τη δύναμη, με σκληρή δουλειά, να προαγάγουμε την Αττική» δηλώνει στο pagenews.gr ο Γιώργος Κλεφτοδήμος, γνωστός νομικός που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη 

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την Τ.Α βάζοντας υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος Αττικής

Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η Τ.Α. είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των πολιτών κάθε μικρής ή μεγάλης κοινωνίας. Η ουσιαστική αξιοποίησή του εναπόκειται σε μας τους ίδιους, προκειμένου να έχουμε λόγο και ρόλο κομβικό στις γειτονιές μας, στις πόλεις μας.

Ορμώμενος από αυτά τα πιστεύω μου αποφάσισα να συστρατευτώ ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών (Αθήνα, Βύρωνα, Γαλάτσι, Δάφνη-Υμηττός, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή, Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα) με το συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, υπό το Νίκο Χαρδαλιά και να γίνω μέλος μιας ξεχωριστής ομάδας ανθρώπων της κοινωνίας, φιλοδοξώντας να σηκώσω τα μανίκια και με ευθύνη να εργαστώ σκληρά, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε την Αττική μας ΜΠΡΟΣΤΑ, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη «μάχιμη» δικηγορία με την ενεργό δράση στην Αυτοδιοίκηση

Μπορώ να συνδυάζω τη μάχιμη δικηγορία με ό,τι έχει να κάνει με μάχη. Γιατί η Αυτοδιοίκηση είναι μάχη, μάχη καθημερινή με τα προβλήματα, μάχη για λύσεις. Ως άνθρωπος της δράσης έχω μάθει να μάχομαι, να διαθέτω τον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου για να δίνω λύσεις, να είμαι χρήσιμος. Ως Νομικός έχω τις απαραίτητες γνώσεις και τη θέληση να σταθώ απέναντι στην αποσπασματική νομοθέτηση, τις αλληλοεπικαλύψεις φορέων και τη σύγχυση αρμοδιοτήτων, συνθήκες που μας πληγωνουν και μας ταλαιπωρούν.

Γιατί επιλέξατε να κατεβείτε στις εκλογές με το Νίκο Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δείξει τσαγανό, μεράκι και όρεξη για δουλειά. Είναι άξιος, ικανός, αποτελεσματικός και ανθρώπινος. Αγαπά την ευθύνη και την αναλαμβάνει. Το έργο του μετρήσιμο και συγκεκριμένο, όπου και αν υπηρέτησε, τόσο σε θέσεις Κεντρικής Κυβέρνησης, στο Υπουργείο Άμυνας και -ιδιαιτέρως- στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στη μεγαλη του αγάπη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πάντα στην πρώτη γραμμή, όταν οι συνθήκες το επέβαλαν και αυτό θα συνεχίσει να κάνει μαζί με τη ξεχωριστή ομάδα, της οποίας έχω την τιμή είμαι μέρος. Οραμα όλων μας μια Αττική παραγωγική, ασφαλής, ανθρώπινη, πράσινη. Μια Αττική που θα πάει πραγματικά μπροστά. Κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά. 

Είστε ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ κοντά με τους πολίτες. Ποια είναι τα προβλήματα που σας τονίζουν κυρίως και που θεωρείτε και εσείς ότι χρειάζονται επίλυση στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών

Έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και σπουδάσει στην Αθήνα. Δικηγορώ στην Αθήνα, κι όλα αυτά τα χρόνια έρχομαι σε καθημερινή επαφή με συμπολίτες μου από όλες τις γειτονιές της και αυτές του Κεντρικού Τομέα της Αττικής. Οι ανησυχίες όλων, κοινές, τα θέματα ασφάλειας στις γειτονιές, η μειωμένη παραγωγικότητα, η έλλειψη πρασίνου, φωτισμού, κυρίως η ανεπάρκεια υποδομών. Σε αυτά θα κληθούμε να δώσουμε άμεσες ρεαλιστικές λύσεις. Έχουμε τις γνώσεις, τη θέληση και τη δύναμη, με σκληρή δουλειά, να προαγάγουμε την Αττική.

Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις της στην Τ.Α. Για ποιους λόγους να επιλέξουν εσάς

Όταν θέλουμε μπορούμε, όταν μπορούμε οφείλουμε. Βγαίνουμε μπροστά. Βγαίνω μπροστά. Θέτω εμαυτόν, τη ζέση, την ορμή και τον ενθουσιασμό μου, στη διάθεση των συμπολιτών μου και τους καλώ να με εμπιστευτούν, να εμπιστευτούν αυτούς που ξέρουν και μπορούν να σηκώσουν τα μανίκια και να κάνουν τη δουλειά. Η ευθύνη μετά θα ανήκει σε εμάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments