Lifestyle

Αθηνά Ωνάση: Στη Μύκονο η «χρυσή» κληρονόμος [vid]

Αθηνά Ωνάση: Στη Μύκονο η «χρυσή» κληρονόμος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η πρώτη φορά που η Αθηνά Ωνάση επισκέφτηκε το κυκλαδίτικο νησί ήταν το 2018.

Η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε να επισκεφτεί τη χώρα καταγωγή της. Το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου ταξίδεψε στη Μύκονο. Μπορεί η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση να ήθελε η επίσκεψή της στην Ελλάδα να παραμείνει μυστική αλλά η άφιξή της κατάφερε να μονοπωλήσει τα τοπικά μέσα και να γίνει γρήγορα πρωτοσέλιδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glamour (@glamour.vogue.uk)

Η χρυσή κληρονόμος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με δύο φίλες της. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο, η Αθηνά Ωνάση έφτασε με το ιδιωτικό της τζετ από την Ολλανδία όπου μένει τα τελευταία χρόνια. Οι κάτοικοι της Μυκόνου την είδαν να κάνει βόλτα στα Ματογιάννια συνοδευόμενη από 4 σωματοφύλακες.

Η προηγούμενη επίσκεψη της Αθηνάς Ωνάση στη Μύκονο ήταν το 2018. Το πρώτο ινκόγκνιτο ταξίδι της έγινε γνωστό με αφορμή τη νέα της επίσκεψη στο κυκλαδίτικο νησί.Την Ελλάδα είχε επισκεφτεί και με τον πρώην σύζυγό της, Alvaro de Miranda Neto το 2007. Η αφορμή για την επίσκεψή τους ήταν οι ιππικοί αγώνες του Athina Onassis Horse Show. Το ζευγάρι χώρισε το 2016 έπειτα από απιστία του Doda, όπως είναι το χαϊδευτικό του Βραζιλιάνου αναβάτη.

Φήμες θέλουν την Αθηνά Ωνάση να έχει επισκεφτεί αρκετές φορές ακόμα τη χώρα μας για διακοπές καταφέρνοντας ωστόσο να περάσει απαρατήρητη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments