Αθλητισμός

Ο Αραούχο δεν είναι… Φαν Βέερτ – Ανεβάζει την ΑΕΚ ο Πισάρο – Επιτέλους τέρμα στο φετινό αστείο!

Ο Αραούχο δεν είναι… Φαν Βέερτ – Ανεβάζει την ΑΕΚ ο Πισάρο – Επιτέλους τέρμα στο φετινό αστείο!

Πηγή Φωτογραφίας: [364126] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Το πρόβλημα της Ένωσης παρά την τριάρα και γιατί ο Αλμέιδα έχει έναν ακόμα λόγο να χαμογελάει, μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ποιοι ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους και τι πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια.

Μετά τη “σφαλιάρα” από τον ΟΦΗ η ΑΕΚ χρειαζόταν αυτό ακριβώς που πήρε στην OPAP Arena κόντρα στον Παναιτωλικό. Δηλαδή μία άνετη νίκη χωρίς να ξοδέψει πολλές δυνάμεις έπειτα από ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε rotation για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως είδε τους παίκτες του να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην Κρήτη. Η ΑΕΚ πάτησε… γκάζι από το ξεκίνημα αφού ήθελε να “σβήσει” το ματς από νωρίς, ένα επιθετικό ξέσπασμα έφερε δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά και η σεμνή τελετή δεν άργησε να λάβει τέλος.

Την παράσταση στο αποψινό ματς έκλεψε η άμυνα, από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς. Η ΑΕΚ όχι μόνο είδε τρεις αμυντικούς της να πετυχαίνουν γκολ (Βίντα, Ρότα, Μουκουντί), αλλά ταυτόχρονα δεν δέχθηκε η ίδια γκολ για πρώτη φορά φέτος! Ήταν καιρός να τελειώσει αυτό το… αστείο, που ήθελε την Ένωση να μένει συνεχώς πίσω στο σκορ και μετά να τρέχει, δεχόμενη μάλιστα γκολ συνήθως στα πρώτα λεπτά. Σταθερότατος για ακόμα ένα παιχνίδι και ο Στάνκοβιτς, που επενέβη όποτε χρειάστηκε, με αποκορύφωμα τη μεγάλη απόκρουση στη σουτάρα του Φρεντ Ντουάρτε (80′) σύμφωνα με το sportdog.gr

Πέραν των αμυντικών, οι μεσοεπιθετικοί που παρέταξε ο Ματίας Αλμέιδα άφησαν θετικές εντυπώσεις. Ο Πισάρο δείχνει να εντάσσεται όλο και πιο αρμονικά στην ομάδα, βγάζοντας στο γήπεδο δείγματα της ποιότητάς του. Μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει αλλά θα έρθει και αυτό, όσο ο Μεξικάνος είναι μέσα στις φάσεις. Παράλληλα, με αυτόν στο γήπεδο η ΑΕΚ έχει ακόμα έναν παίκτη ικανό να βγάλει συνεργασίες αφού είναι εξαιρετικός στο να δίνει την μπάλα με τη μία. Ξαναδείτε το ταχύτατο “1-2” που έπαιξε με τον Ελίασον, δίνοντας την πάσα-κλειδί πριν από το δεύτερο γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments