Πολιτική

Άδωνις: Αδικαιολόγητη η συμπεριφορά Μπέου

Άδωνις: Αδικαιολόγητη η συμπεριφορά Μπέου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Την πλήρη αντίταξή του στη χθεσινή συμπεριφορά του κ. Αχιλλέα Μπέου εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, για μια σειρά από λόγους.

«Οι πολιτικοί πρέπει να αυτοπεριοριζόμαστε»

Την πλήρη αντίταξή του στη χθεσινή συμπεριφορά του κ. Αχιλλέα Μπέου εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, για μια σειρά από λόγους.

«Ο κύριος Αχιλλέας Μπέος αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό του με αυτή τη συμπεριφορά και δεν υπάρχει δικαιολογία σε αυτήν την περίπτωση», τονίζει ο Άδωνις: «Η δικαιολογία ότι «είμαι λαϊκό πρόσωπο και εκφράζομαι όπως θέλω» δεν ισχύει για ένα δημόσιο πρόσωπο. Γιατί αλλιώς θα μετατραπεί σε ζούγκλα η Ελλάδα και εγώ δεν θέλω να ζω σε μια ζούγκλα.

«Επιπροσθέτως», διευκρινίζει ο υπουργός Εργασίας, «δεν έχω κάποια προσωπική αντιπάθεια. Έχω πάει στο Βόλο και έχω συναντήσει τον δήμαρχο. Όμως, αυτή η συμπεριφορά δεν είναι δυνατό να γίνει ανεκτή. Αν νομίζει ο κ. Μπέος ότι έχει κάνει κάποια εξυπνάδα, τότε πράττει μεγάλο λάθος»

Το θέμα έχει και μια βαθιά πολιτική διάσταση, αφού, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, «όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε όρια στην κοινωνική μας συμπεριφορά και τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να τηρούν αυτόν τον κανόνα ακόμη περισσότερο. Και αυτό, γιατί δεν εκπροσωπούμε μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και αυτούς που μας ψήφισαν».

«Οφείλουμε να σεβόμαστε τους πολιτικούς θεσμούς, τους οποίους υπηρετούμε», καταλήγει ο Άδωνις, δεδομένου ότι «αν οι πολιτικοί αρχίσουμε να μιλάμε με «γαλλικά», δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελληνική δημοκρατία. Οι πολιτικοί έχουμε ευθύνη και πρέπει να αυτοπεριοριζόμαστε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments