Πολιτική

Άδωνις για δηλώσεις Μπέου: Προφανώς δεν τις συμμερίζομαι

Άδωνις για δηλώσεις Μπέου: Προφανώς δεν τις συμμερίζομαι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), «Προφανώς δεν συμμερίζομαι τις δηλώσεις του κυρίου Αχιλλέα Μπέου», δηλώνει με ενάργεια ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος προσθέτει πως δεν υπάρχει καμία οργανική σχέση ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου και το κυβερνών κόμμα.

«Τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο στο Β. Αιγαίο;»

Σαφείς και ευδιάκριτες αποστάσεις από τις σημερινές ομοφοβικές δηλώσεις του κ. Αχιλλέα Μπέου τηρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να λάβει ξεκάθαρη θέση εν όψει του δεύτερου γύρου στην περιφέρεια Αττικής.

«Προφανώς δεν συμμερίζομαι τις δηλώσεις του κυρίου Αχιλλέα Μπέου», δηλώνει με ενάργεια ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος προσθέτει πως δεν υπάρχει καμία οργανική σχέση ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου και το κυβερνών κόμμα.

«Στον Βόλο, το 2019, η Νέα Δημοκρατία είχε κατεβάσει άλλη υποψηφιότητα από αυτήν του κυρίου Μπέου», διευκρινίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «και φέτος γνώριζαν όλοι ότι θα κερδίσει τις εκλογές ο κ. Αχιλλέας Μπέος. Ο κ. Μπέος δεν είναι Νέα Δημοκρατία. Η ΝΔ δεν στηρίζει τον κ. Μπέο. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση και δεν έχουμε καμία εμπλοκή στην υποψηφιότητα του Μπέου. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει μιλήσει καν με τον κ. Μπέο, ο οποίος όμως κάτι θετικό κάνει για να υπερψηφίζεται από τους πολίτες».

Ζήτημα πολιτικό εγείρεται για τον ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Αιγαίο, αφού «θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος ανάμεσα στον Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είναι ο υποψήφιος της ΝΔ, και τον κ. Μουντζούρη, ο οποίος έχει Χρυσαυγίτες στο ψηφοδέλτιό του. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει πολιτική ίσων αποστάσεων ή θα καταδικάσει ανοιχτά τις ακροδεξιές και ρατσιστικές δυνάμεις που φιλοξενούνται στο ψηφοδέλτιο του;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments