Αθλητισμός

Κάλενς: Δείτε τι γράφουν στο Περού για τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ

Κάλενς: Δείτε τι γράφουν στο Περού για τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η παρουσία του διεθνή Περουβιανού αμυντικού στην Ελλάδα και τα υψηλά επίπεδα προσαρμογής του, είναι αντικείμενο συζήτησης - Διαβάστε τι γράφουν

Η αλήθεια είναι πως ο Αλεξάντερ Κάλενς, μέσα σε σύντομο διάστημα, έχει καταφέρει να ενταχθεί τόσο καλά στο γκρουπ και στα θέλω του προπονητή που μοιάζει σαν να βρίσκεται… χρόνια στην ΑΕΚ. Τα υψηλά επίπεδα προσαρμογής του έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης και στο Περού. «Προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα του ομάδα και ξεκίνησε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έπαιξε 59 λεπτά στη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού», αναφέρει το ESPN ενώ σε άλλα ρεπορτάζ τονίζουν το πόσο σημαντικό είναι να βρει ο Κάλενς ρυθμό – καθώς αποτελεί έναν από των βασικών στελεχών της άμυνας – κι ενώ ακολουθούν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 για το Περού με Χιλή και Αργεντινή.

View this post on Instagram

A post shared by Alexander Callens (@alexcallens)

Ο Αλεξάντερ Κάλενς, που βρίσκεται μόλις έναν μήνα στην ΑΕΚ, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας πράγματι πολύ καλή εικόνα και το σημαντικότερο μοιάζει να έχει ενταχθεί πλήρως στις απαιτήσεις του προπονητή. Προσφέροντας ασφάλεια με την παρουσία του ως αριστερό στόπερ και παράλληλα έχοντας έναν μοναδικό τρόπο να βοηθά στο build-up από πίσω βγάζοντας την μπάλα με ηρεμία και ακρίβεια.

ΠΗΓΗ: AEK365.ORG

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments