Διεθνή

Τεράστιες καταστροφές στη Γάζα: Βίντεο από drone δείχνει ισοπεδωμένα κτίρια και ερείπια [vid]

Τεράστιες καταστροφές στη Γάζα: Βίντεο από drone δείχνει ισοπεδωμένα κτίρια και ερείπια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: 902.gr, Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, περίπου 950 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν -μεταξύ των οποίων παιδιά και γυναίκες- ενώ από τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα, τραυματίστηκαν άλλα 5.000 άτομα.

Κτίρια και οικιστικές μονάδες έχουν καταστραφεί στη Λωρίδα της Γάζας

Η Λωρίδα της Γάζας έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, οι οποίοι ήταν απάντηση στην αιφνίδια επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς το περασμένο Σάββατο.

Βίντεο από drones δείχνουν εικόνες καταστροφής, με κατεστραμμένα κτίρια και οικιστικές μονάδες. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του έχουν επιτεθεί σε περισσότερους από 1000 στόχους.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, περίπου 950 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν -μεταξύ των οποίων παιδιά και γυναίκες- ενώ από τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα, τραυματίστηκαν άλλα 5.000 άτομα.

Έτοιμο το Ισραήλ για την μεγάλη χερσαία επιχείρηση

Για πέμπτη μέρα συνεχίζεται οπόλεμος τουΙσραήλμε τους τρομοκράτες τηςΧαμάς, με τουςνεκρούςΙσραηλινούς και Παλαιστινίους να πλησιάζουν τους 2.000. Σημειώνεται πως όλα δείχνουν ότι το λουτρό αίματος θα μεγαλώσει, καθώςτο Τελ Αβίβ είναι έτοιμο για τη μεγάλη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα.

Ειδικότερα, οι Ισραηλινοί κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες πριν από τη μεγάλη χερσαία επιχείρηση κατά των τρομοκρατών της Χαμάς, που προκάλεσαν μια τρομακτική ανάφλεξη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 7/10 κατά του Ισραήλ.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε «σαρωτική» τη χερσαία επιχείρηση, ενώ το Ισραήλ συγκεντρώνει χιλιάδες εφέδρους και ειδικές μονάδες στα σύνορα με τη Γάζα και ετοιμάζεται ολοταχώς για την επίθεση κατά της Χαμάς στην περιοχή αυτή της Μέσης Ανατολής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε εξασφαλίσει την έγκριση της Βουλής για την αύξηση του αριθμού των εφέδρων από 300.000 σε 360.000.

Την ίδια στιγμή, στα σύνορα με τη Γάζα έχουν ήδη λάβει θέσεις τουλάχιστον 35 τάγματα πεζικού και είναι έτοιμα για τον νέο κύκλο του πολέμου με τη Χαμάς, που όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει σύντομα.

Ακόμα, η πολεμική αεροπορία και το πυροβολικό του Ισραήλ «σφυροκόπησαν» θέσεις της Χαμάς στην περιοχή, προετοιμάζοντας το έδαφος για το πεζικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments