Πολιτική

Άδωνις: Δολοφόνοι τα μέλη Χαμάς

Άδωνις: Δολοφόνοι τα μέλη Χαμάς

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ACTION 24,Την πεποίθησή του ότι η Χαμάς αποτελείται από δολοφόνους διατυπώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καταδικάζει απερίφραστα τις φρικαλεότητες που διαπράττονται στη Μέση Ανατολή.

«Η Αριστερά πρέπει να πάρει σαφή θέση»

Την πεποίθησή του ότι η Χαμάς αποτελείται από δολοφόνους διατυπώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καταδικάζει απερίφραστα τις φρικαλεότητες που διαπράττονται στη Μέση Ανατολή.

«Η Χαμάς χρησιμοποιεί Ισραηλινούς στη Λωρίδα της Γάζας σαν ανθρώπινη ασπίδα. Πρόκειται για δολοφόνους», υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου στο λαό του Ισραήλ», αναφέρει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις, ο οποίος προσθέτει: «Άρρωστες καταστάσεις οι εικόνες που βλέπουμε. Μιλάμε για αποκεφαλισμούς μωρών και για καμένα παιδιά. Η Αριστερά πρέπει να πάρει σαφή θέση και να πάψει να κάνει ότι δεν βλέπει τις θηριωδίες. Καμία υπόνοια για έμμεση υποστήριξη προς ανθρώπους που αποκεφαλίζουν μωρά. Οι της Χαμάς επιδιώκουν το λουτρό αίματος».

Αναφερόμενος, ακόμη, στις δηλώσεις του κ. Θάνου Πλεύρη, σύμφωνα με τις οποίες οι Παλαιστίνιοι που πανηγύρισαν για τις θηριωδίες πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ο υπουργός Εργασίας είναι ξεκάθαρος, λέγοντας πως, «όταν ένας ξένος έρχεται στην Ελλάδα για να εγκατασταθεί, πρέπει να σέβεται τις κυρίαρχες αξίες, το αξιακό σύστημα που ισχύει στην πατρίδα μας. Και στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και δημοκρατία σημαίνει και σεβασμός στους νόμους, γιατί οι νόμοι ψηφίζονται από τους εκπροσώπους που εκλέγει ο ίδιος ο λαός, που εκλέγονται από τους ίδιους τους πολίτες. Απαιτείται λοιπόν σεβασμός στους νόμους και στο ευρωπαϊκό αξιακό και νομικό κεκτημένο της χώρας μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments