Αθλητισμός

Η ΑΕΚ θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Αραούχο [vid]

Η ΑΕΚ θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Αραούχο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364126] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ο Σέρχιο Αραούχο εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ισπανία και να κλείσει την καριέρα του δίπλα στην κόρη του. Το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει προσέγγιση από τα Σπάτα για επέκταση της συνεργασίας του. Στο συμβόλαιο του Αραούχο υπάρχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, αλλά πόση ισχύ έχουν πλέον τέτοιου είδους οψιόν; Παρά την πρόθεση του Αργεντινού στράικερ για επιστροφή στην Ισπανία, υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ πως θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν χρόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια. (ΤΑ ΝΕΑ).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11)

Ο Σέρχιο Αραούχο έδωσε στον Πέτρο Μάνταλο το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Ο Σέρχιο Αραούχο υπενθύμισε σε όλους στην ΑΕΚ, αυτό που έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή που το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας “βγήκε”από το χέρι του Πέτρου Μάνταλου.

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει δηλώσει πολλές φορές, πως το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΕΚ “ανήκει” στον Πέτρο Μάνταλο, ακόμα κι αν ο Έλληνας διεθνής μέσος επέλεξε να μην έχει πάνω του το συγκεκριμένο τίτλο.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ο Αργεντινός επιθετικός έγινε αλλαγή με τον Πόνσε και λίγο πριν αποχωρήσει, αγκάλιασε τον Πέτρο Μάνταλο και του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού (πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια το φόρεσε).

Συμβολική αλλά και σημαντική κίνηση, που δείχνει το… οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ και τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments