Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Άλλα περιμέναμε από τον Σκάρπα και αλλιώς μας βγήκε

Ολυμπιακός: Άλλα περιμέναμε από τον Σκάρπα και αλλιώς μας βγήκε

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΚΗΦΙΣΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός - που μπορεί να παίξει κυρίως πίσω από τον φορ αλλά και στα άκρα - σίγουρα έχει ισχυρό αγωνιστικό ανταγωνισμό εντός του ρόστερ του Ολυμπιακού ωστόσο με βάση την ποιότητά του υπάρχουν σίγουρα προσδοκίες για μία καλύτερη συνέχεια αλλά και για να προσφέρει παραπάνω πράγματα.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπήρξε ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο από τις προσθήκες του Ολυμπιακού στη φετινή περίοδο όμως ακόμα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Γκουστάβο Σκάρπα λόγω κάποιων ενοχλήσεών του είχε μείνει πίσω το προηγούμενο διάστημα στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός – που μπορεί να παίξει κυρίως πίσω από τον φορ αλλά και στα άκρα – σίγουρα έχει ισχυρό αγωνιστικό ανταγωνισμό εντός του ρόστερ του Ολυμπιακού ωστόσο με βάση την ποιότητά του υπάρχουν σίγουρα προσδοκίες για μία καλύτερη συνέχεια αλλά και για να προσφέρει παραπάνω πράγματα.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο 29χρονος Σκάρπα, που έχει και ιταλικό διαβατήριο, έχει 349 λεπτά παρουσίας στον Ολυμπιακό με 6 παιχνίδια. Έχει συμμετοχή με Πανσερραϊκό, Τσουκαρίτσκι, Ατρόμητο, Τσυκαρίτσκι εκτός έδρας, ΑΕΚ αλλά και Κηφισιά. Μάλιστα τα περισσότερα λεπτά του τα έπαιξε με Ατρόμητο (87′) και Κηφισιά (98′). Σε αυτή τη σειρά των αγώνων έχει λειτουργήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Δείχνει ωστόσο ακόμα πώς ψάχνει τα… πατήματά του. Με βάση τις ικανότητές του αλλά και την αξία του και την ποιότητά του αναμένεται να προσφέρει σαφώς περισσότερο στη συνέχεια και σίγουρα είναι μία μεταγραφή απ’ την οποία ο Ολυμπιακός περιμένει να φανεί και να αποδειχθεί πολύ πιο επιδραστική (δίνοντας ασίστ ή βγάζοντας γκολ κάτι που δεν έχει συμβεί έως τώρα).

Σε αυτή τη φάση ο Σκάρπα είναι ξανά διαθέσιμος μετά το πρόβλημα έτοιμότητάς του. Οπότε πρακτικά αυτό σημαίνει πώς τον περιμένουν οι επόμενες αγωνιστικές του ευκαιρίες για να δείξει το τι μπορεί να δώσει στον πειραϊκό σύλλογο.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments