Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα παραμονής του Βραζιλιάνου Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό [vid]

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα παραμονής του Βραζιλιάνου Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364045] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ - ΠΑΟ

Ο Μπερνάρ έχει συνδεθεί αρκετές φορές με συλλόγους από την πατρίδα του, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό, καθώς στην Βραζιλία έχουν γράψει για πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία ήταν η ομάδα στην οποία ο ίδιος ανδρώθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Φλαμένγκο βρίσκεται σε επαφές με τους εκπροσώπους του Μπερνάρ και έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον 31χρονο. Ο Μπερνάρ έχει συνδεθεί αρκετές φορές με συλλόγους από την πατρίδα του, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό, καθώς στην Βραζιλία έχουν γράψει για πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία ήταν η ομάδα στην οποία ο ίδιος ανδρώθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bernard Duarte (@bernard)

“Η συζήτηση συνεχίστηκε. Όχι μόνο με την Ατλέτικο, αλλά και με άλλες ομάδες της Βραζιλίας. Δεν θέλω καν να μιλάω γι’ αυτό (γέλια), αλλά υπήρξαν κάποιες προτάσεις. Είμαι χαρούμενος με την αναγνώριση της δουλειάς μου. Είχα την ευκαιρία, αλλά έχω έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. 

Μετά από αυτή τη χρονιά, θα αρχίσουμε να αναλύουμε καλύτερα τι μπορεί να γίνει. Λείπω δέκα χρόνια. Είναι μια ανάγκη να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου. Θα πρέπει να το βάλουμε κι αυτό στη ζυγαριά για να πάρουμε τη σωστή απόφαση, επειδή θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε σήμερα στη Βραζιλία.

Χωρίς αμφιβολία. Το έχω ξεκαθαρίσει από πάντα, εξαιτίας της αγάπης μου για την Ατλέτικο, για τους εργαζόμενους και για όλους μέσα στην ομάδα. Είναι το κλαμπ που με ανέδειξε. Σήμερα, αν είμαι αυτό που είμαι, το χρωστάω και ευχαριστώ τον Θεό, αλλά και την Ατλέτικο, που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι είχα την ικανότητα”, είχε δηλώσει τον Αύγουστο ο Μπερνάρ, ξεκαθαρίζοντας πως σκοπεύει να εξαντλήσει τη διάρκεια του συμβολαίου του στο Τριφύλλι (το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι).

Πλέον, στην Βραζιλία βάζουν στο προσκήνιο και την Φλαμένγκο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Μπερνάρ φαίνεται πως είναι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και η συζήτηση για το μέλλον του είναι “πρώιμη”.

Πιθανότατα, οι εκπρόσωποί του κάνουν από νωρίς μία διεργασία για να έχουν έτοιμες προτάσεις για τον 31χρονο εάν αυτός αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως η τελική απόφαση ανήκει στον Μπερνάρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments