Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ένας “πληγωμένος γίγαντας” με έλλειμμα 28 εκατομμυρίων[vid]

Μπαρτσελόνα: Ένας “πληγωμένος γίγαντας” με έλλειμμα 28 εκατομμυρίων[vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [361527] EUROLEAGUE / FINAL 4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ (ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSI)

Οι «Μπλαουγκράνα» πέρσι ήταν στο Final 4 και κατέκτησαν το ισπανικό πρωτάθλημα

Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, η Μπαρτσελόνα ανέμενε να έχει έλλειμμα 28 εκατομμυρίων ευρώ την σεζόν 2022-2023, αλλά η μαύρη τρύπα είναι ακόμη μεγαλύτερη από το συνηθισμένο. Θα πετύχαινε τον στόχο της, αν δεν απόλυε τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Νίκολα Μίροτιτς και Κόρι Χίγκινς. Οι απολύσεις τους έκαναν ζημιά στο αποθεματικό του ισολογισμού της κατά 25,27 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες τώρα έγιναν προβλέψεις, με σκοπό να πληρώσει τις αποζημιώσεις της.

Έχουν καταγραφεί ως έκτακτα έξοδα, γιατί οι ζημιές σημειώθηκαν το καλοκαίρι, όταν η χρονιά είχε ήδη κλείσει. Με αυτόν τον τρόπο, η εν λόγω δαπάνη δεν θα υπολογίζεται στον προϋπολογισμό της περιόδου 2023-2024, στον οποίο ο σύλλογος δεν θα έχει πλέον τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την πώληση στοιχείων για την κάλυψη των λειτουργικών ζημιών που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Οι «Μπλαουγκράνα» πέρσι ήταν στο Final 4 και κατέκτησαν το ισπανικό πρωτάθλημα, όποτε μάζεψαν την διαφορά από τις χορηγίες που ήταν πιο μικρές, έχοντας μόνο 2.4% μικρότερα έσοδα, το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 6.29 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, βελτίωσαν τα έσοδα από τα εισιτήρια, έως και 852.000 ευρώ.

Ολυμπιακός ενόψει Μπαρτσελόνα: “Απαγορεύεται χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας”

Όπως λοιπόν αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ενημέρωση, απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ λόγω κινδύνου τιμωρίας, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments