Αθλητισμός

Πώς ο Μπαρτζώκας κατάφερε να δικαιωθεί για τον Κώστα Σλούκα [vid]

Πώς ο Μπαρτζώκας κατάφερε να δικαιωθεί για τον Κώστα Σλούκα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364124] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μάλιστα στην πρεμιέρα της Euroleague αγωνίστηκε συνολικά 31 λεπτά

Ο Έλληνας γκαρντ θεωρούσε ότι δεν έπαιζε όσο άξιζε και πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του δεν διαχειρίστηκαν σωστά τον 33χρονο πλέον γκαρντ στη διάρκεια της σεζόν, αφού θα έπρεπε να έχει περισσότερα λεπτά στα παρκέ. Η απόφαση του Σλούκα να πάει με κλειστό τριετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό με σχεδόν 10 εκατ. ευρώ συνολικά, σήμαινε αυτόματα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μάλιστα στην πρεμιέρα της Euroleague αγωνίστηκε συνολικά 31 λεπτά, σκοράροντας 20 πόντους, όμως δεν απέτρεψε την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, παρότι είχε τη δυνατότητα να πάρει το ματς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, αλλά αστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

Ο Μπαρτζώκας λοιπόν δικαιώθηκε ήδη με τον Σλούκα για την ειδική διαχείριση που είχε σε εκείνον την προηγούμενη σεζόν, πολύ απλά διότι μία φορά έπαιξε με τον Παναθηναϊκό 31 λεπτά, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και θα χάσει τα επόμενα τρία παιχνίδια λόγω μυϊκού τραυματισμού, που σημαίνει… επιβάρυνση.

Η περίπτωση του Σλούκα

Ο Σλούκας δεν είναι φυσικά σε τόσο προχωρημένη ηλικία. Είναι 34 ετών και με βάση τη λογική έχει άλλα δύο χρόνια μπάσκετ στο τοπ επίπεδο που μπορεί να το υπηρετήσει. Όμως εδώ το πρόβλημα ήταν αλλού: Όλη τη σεζόν όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού τόνιζε πόσο οικογενειακό ήταν το κλίμα. Κανείς δεν παραπονιόταν, κανείς δεν έκανε μούτρα, κανείς δεν απαιτούσε να παίζει περισσότερο από όσο έπαιζε! Το έκανε ο Σλούκας και τότε ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα. Ο Μπαρτζώκας σίγουρα δεν θα διαφοροποιούσε τη στάση για την περίπτωση του Σλούκα. Για να ακριβολογούμε, να μιλήσει ξανά με τον Σλούκα. Το είχε κάνει μέσα στη διάρκεια της σεζόν, θα το έκανε και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, σε κάθε ευκαιρία υμνούσε το ταλέντο του και έλεγε πόσο κομβικός παίκτης ήταν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Αυτό δεν άφηνε ικανοποιημένο τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος αν κρίνουμε από τις εξελίξεις, είχε πάρει τις αποφάσεις του. Όχι απαραίτητα να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά να φύγει από τους Πειραιώτες. Και ραντεβού να γινόταν, δεν θα άλλαζαν πολλά πράγματα. Ο κόουτς δικαιώθηκε τη σεζόν που πέρασε αλλά και την προηγούμενη για τις επιλογές του, αφού αναδείχθηκε δύο σερί φορές ο κορυφαίος προπονητής της Euroleague, ενώ η ομάδα του αγωνίστηκε ισάριθμες φορές και στα Final Four της διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments