Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν περιπτώσεις και για το καλοκαίρι [vid]

ΑΕΚ: Οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν περιπτώσεις και για το καλοκαίρι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022-2023 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Τι συμβαίνει στα μεταγραφικά

Η «Ένωση» έχει δείξει στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της πως αντιμετωπίζει αμυντικό πρόβλημα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει δεχθεί πρώτη γκολ και στα έξι επίσημα ματς που έδωσε για πρωτάθλημα και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Για αυτό, η ομάδα ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφερε στην «OPAP Arena» τον 31χρονο στόπερ από το Περού, Αλεξάντερ Κάλενς. Ο εν λόγω αμυντικός αποκτήθηκε από τη Χιρόνα με τη μορφή δανεισμού, με τους «κιτρινόμαυρους» να διατηρούν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κάλενς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ομάδες όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Νουμάνθια αλλά και στη Νιου Γιορκ Σίτι (MLS). Με τη μεταγραφή αυτή, οι νταμπλούχοι Ελλάδος καλύπτουν την «τρύπα» που υπήρχε στο κέντρο της άμυνας, με τον Περουβιανό να πλαισιώνει τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου

Μιας και η απόκτησή του έλαβε χώρα μετά τις 4/9, ο Κάλενς έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη μετά τον Φλεβάρη, αν η ΑΕΚ συνεχίσει σε κάποιο θεσμό της UEFA.

Στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για την ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μεταφέροντας το ρεπορτάζ της «Ένωσης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εξήγησε ότι, για την άμυνα, οι «κιτρινόμαυροι» προφανέστατα κοιτούν περιπτώσεις και για το καλοκαίρι. Μάλιστα, αυτό αφορά και τα δύο άκρα. Ωστόσο, τόνισε ότι τα ονόματα που έχουν βγει, δεν απασχολούν την ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments