Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο στόχος του Ροντινέι που θέλει να πετύχει το 2023! [vid]

Ολυμπιακός: Ο στόχος του Ροντινέι που θέλει να πετύχει το 2023! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία

Ο Ροντινέι είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε πλήρη και γεμάτη σεζόν στη «Φλα», κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες σε μια επική χρονιά, όμως αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος στις 31/12/2022. Από την Αβάι μετακόμισε με δανεισμό πέντε φορές (Κορίνθιανς, Κρακ, Πεναπολένσε, Πόντε Πρέτα και Βιτόρια), ενώ το 2015 η Βιτόρια τον απέκτησε για 700.000 δολάρια. Η χρονιά που τον… ανέβασε και χρηματιστηριακά, αλλά και γενικά, προκειμένου να πάρει τη μεταγραφή στη Φλαμένγκο ήταν αυτή του 2015-16, όπου δόθηκε δανεικός στην Πόντε Πρέτα ξανά. Από εκεί τον είδε και τον απέκτησε η Φλαμένγκο τον Ιανουάριο του 2016, δίνοντας 950.000 στη Βιτόρια, όπου άνηκε.Έκτοτε είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, με το θέμα που έχει προκύψει αυτές τις μέρες σχετικά με την πρώτη πρόσκληση του Ροντινέι στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακός έχει ακόμα την ελπίδα και την προσδοκία να κληθεί, παρότι δεν υπήρξε τέτοια εξέλιξη για τα δύο ματς αυτών των ημερών με Βενεζουέλα και Ουρουγουάη.

Η εθνική Βραζιλίας, το ενδιαφέρον και η Ευρώπη

Οι απίστευτες εμφανίσεις που έκανε κάποτε με τη Φλαμένγκο έπεισαν τον Τίτε, να τον συμπεριλάβει στην προεπιλογή της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ. Ο 30χρονος μπακ ήταν στους 29 παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο, αλλά «κόπηκε» την τελευταία στιγμή. Ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός, απλά ο Τίτε προτίμησε να πάρει μαζί του τον Ντάνι Άλβες στα γήπεδα του Κατάρ, κυρίως λόγω εμπειρίας.

Τα στατιστικά του στον Ολυμπιακό 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments