Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ταρίκ Μπλακ… [vid]

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Ταρίκ Μπλακ… [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [356623] EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο λόγος για την Αναντολού Εφές, η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Μπλακ ώστε να τον ξανά φέρει πίσω στα γήπεδα της Euroleague.

Ο Αμερικανός σέντερ που αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή χρονιά στον Ολυμπιακό, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τεράστιας ευρωπαϊκής ομάδας. Ο λόγος για την Αναντολού Εφές, η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο στον Μπλακ ώστε να τον ξανά φέρει πίσω στα γήπεδα της Euroleague.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tarik Black (@tarikbblack)

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Τουρκία, οι πρωταθλητές του 2021 και του 2022 έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 31χρονο, ο οποίος διαθέτει μεγάλη πορεία και στο ΝΒΑ (Λέικερς, Ρόκετς) αλλά και στη Euroleague (Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός).

Ο Μπλακ με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατάφερε να φτάσει ως και τον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ μέτρησε μέσο όρο 4.4 πόντους και 1.7 ριμπάουντ.

Τάρικ Μπλακ

Ο Τάρικ Μπέρναρντ Μπλακ  είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ για τον Ολυμπιακό.

Στην πρωτοετή σεζόν του στο Μέμφις, ο Μπλακ έπαιξε και στα 35 παιχνίδια (σε 24 βασικός), συμπεριλαμβανομένων 18 από τους τελευταίους 19 αγώνες, ενώ είχε μέσο όρο 9,1 πόντους και 5,0 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Στη συνέχεια ονομάστηκε στην Κορυφαία Ομάδα Πρωτοετών της Conference.

Στη δεύτερη σεζόν του, ο Μπλακ έπαιξε και στα 35 παιχνίδια (σε 31 βασικός), ενώ είχε μέσο όρο 10,7 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,5 κοψίματα ανά παιχνίδι. Επίσης, σημείωσε το ρεκόρ μίας σεζόν της ομάδας σε ποσοστό εύστοχων διπόντων με 68,9% και ονομάστηκε στη Δεύτερη Ομάδα All-Conference USA, στην ομάδα All-Defensive και στην ομάδα All-Tournament.

Ο Μπλακ έπαιξε σε 32 αγώνες στην τρίτη του σεζόν, έχοντας κατά μέσο όρο 8,1 πόντους και 4,8 ριμπάουντ σε 20,8 λεπτά ανά αγώνα. Ονομάστηκε στο Tiger Academic 30 για το εαρινό εξάμηνο του 2013 επειδή είχε τον υψηλότερο μέσο όρο πόντων στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments