Αθλητισμός

Το απίθανο ρεκόρ του Γουόκαπ στον Ολυμπιακό [vid]

Το απίθανο ρεκόρ του Γουόκαπ στον Ολυμπιακό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364124] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Τη σεζόν 2022-23 έπαιξε 77 παιχνίδια, μία χρονιά πριν έγραψε 72/75 ένεκα του κορονοϊού και ενός τραυματισμού που τον έβγαλε εκτός από ένα παιχνίδι με την Εφές στο ΣΕΦ

Κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών ο Γουόκαπ παίζει ασταμάτητα. Το κοντέρ του έγραψε ένα συγκλονιστικό νούμερο. Ο Μπαρτζώκας τον χρησιμοποίησε σε κάθε ένα από τα 77 παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε Κύπελλο, Super Cup, Basket League και EuroLeague. Κάτι που είναι ακόμα πιο σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας ξένος γινόταν rotation για να παίξουν έξι, αφού μέχρι πέρσι δεν είχε αποκτήσει ακόμα το ελληνικό του διαβατήριο.

Τη σεζόν 2022-23 έπαιξε 77 παιχνίδια, μία χρονιά πριν έγραψε 72/75 ένεκα του κορονοϊού και ενός τραυματισμού που τον έβγαλε εκτός από ένα παιχνίδι με την Εφές στο ΣΕΦ. Μαζί με τα παραπάνω, το καλοκαίρι του έγινε… πολυτάραχο, μιας και ταξίδεψε στη Μανίλα μαζί με την Εθνική για το MundoBasket. Κάτι που μαζί με τα φιλικά της Εθνικής αλλά και του Ολυμπιακού, τον έχουν φέρει ήδη στα 19 παιχνίδια για την καινούργια σεζόν σύμφωνα με τη gazzetta.gr

Μάλιστα με τον Ολυμπιακό γράφει ήδη… υψηλά νούμερα συμμετοχής. Στα πέντε επίσημα παιχνίδια έχει 32:27 λεπτά μέσο όρο, με χαμηλότερο φυσικά εκείνο απέναντι στο Περιστέρι bwin για τον ημιτελικό του Super Cup. Σε όλα τα υπόλοιπα, μαζί με την παράταση του ΟΑΚΑ, ξεπέρασε τα 31 λεπτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Walkup (@twalkup23)

Γουόκαπ: «Μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει»

Στα λάθη στην επίθεση στάθηκε ο Τόμας Ουόκαπ, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα (68-77).

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήταν η εκτέλεσή μας στα τελευταία πέντε λεπτά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά εμείς, έβαλαν μεγάλα σουτ εκείνοι. Και αυτό μας έκανε ζημιά. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Σίγουρα είχαμε κούραση και ελλείψεις, αλλά στο τέλος θα έπρεπε να έχουμε καλύτερες επιλογές».

Για τις απουσίες είπε: «Σίγουρα είχαμε αγωνιστικά θέματα αλλά δεν είναι δικαιολογία. Αυτό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο πεντάλεπτο και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Αλλά παίξαμε… άτσαλα. Δεν κάναμε όσα θέλαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει».

Για τη δική του απόδοση σχολίασε: «Είναι δύσκολο για τον πλέι μέικερ. Παίρνει αποφάσεις, βάζει και τους άλλους στο παιχνίδι. Σίγουρα έβαλα κάποια σουτ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο πλέιμεικερ πρέπει να είναι ηγέτης».

Για τη «διαβολοβδομάδα» δήλωσε: «Αυτό που θα άλλαζα στο παιχνίδι είναι η κίνησή μας στην επίθεση και οι επιλογές μας. Κάνουμε πολλά λάθη και πρέπει να το διορθώσουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments