Αθλητισμός

Μάριους Γκριγκόνις και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης βγάζουν σταθερότητα [vid]

Μάριους Γκριγκόνις και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης βγάζουν σταθερότητα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364244] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με όσα ακούγονταν πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου

Σύμφωνα με όσα ακούγονταν πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ίσως ο παίκτης που αναμενόταν να αποχωρήσει σε περίπτωση που γινόταν η απόκτηση ενός ακόμα αθλητή. Ο ίδιος το ήξερε καλά όμως βρέθηκε στην Ελλάδα από τις αρχές Αυγούστου, άφησε πίσω του την περίεργη περσινή χρονιά και έδειξε πανέτοιμος να δουλέψει για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει όποτε τον καλεί ο Εργκίν Αταμάν. Έχει αποδεχθεί τον ρόλο του στην ομάδα και δίνει πολλές βοήθειες, έχοντας μετατραπεί σε έναν σημαντικό πόλο, ειδικά μετά τον τραυματισμό που είχε κρατήσει εκτός τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο ξεκίνημα.

Ο Τούρκος τεχνικός είναι η αλήθεια πως δεν τον έχει εμπιστευτεί στη Euroleague, βάζοντάς τον μόνο για 26″ στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Στην Basket League όμως τα πράγματα είναι αλλιώς.

Περιστέρι Παναθηναϊκός: Σπουδαία νίκη των πράσινων στο Περιστέρι [vid]

Κομβικός στο ροζ φύλλο αγώνα για το «τριφύλλι» ήταν ο Ματίας Λεσόρ, με τον Γάλλο να διαμορφώνει με φόλοου μετά το χαμένο σουτ του Γκραντ το τελικό αποτέλεσμα επτά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Καταλυτικός για το μεγάλο comeback των «πρασίνων» όμως ήταν ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που μαζί με τον Γκριγκόνις, κράτησαν την ομάδας τους στο τρίτο δεκάλεπτο… υπογράφοντας την αντεπίθεση!

Μάλιστα, ο Λιθουανός ήταν πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό με 20 πόντους, με τον Έλληνα φόργουορντ να προσθέτει άλλους 16 και τους Γκραντ και Λεσόρ να έχουν από 11 και 8, σε ένα βράδυ όπου τα «βαριά» χαρτιά της ομάδας, έμειναν στα… ρηχά (Ερνανγκόμεθ 4 πόντοι, Βιλντόσα 2).

Για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που έπεσε στο 0-2 ξεχώρισαν οι Ρένφρο και Κένι Γουίλιαμς με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments