Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League [vid]

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [360647] BASKET LEAGUE 2022-2023 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ούτε 48 ώρες μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά στις υποχρεώσεις του

Ούτε 48 ώρες μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά στις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΣΕΦ (17:15).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα γνώρισε την πρώτη της ήττα την περασμένη Παρασκευή στο Φάληρο απέναντι στην καταιγιστική Μπαρτσελόνα. Με αντιπάλους τις απουσίες, την κούραση αλλά και το εξαιρετικό βράδυ που βρέθηκε η καταλανική ομάδα, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στη δεύτερη αγωνιστική και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους προς τη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί.

Πριν από αυτή όμως, υπάρχει η υποχρέωση εντός συνόρων για τον Ολυμπιακό που με τις γνωστές του απουσίες (Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ), υποδέχεται στην έδρα του την ΑΕΚ. Ντεμπούτο θα κάνουν στη φετινή Basket League ο Ίγκνας Μπραζντέικις αλλά και ο Μουστάφα Φαλ, καθώς αμφότεροι δεν είχαν αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ, η οποία με σημαντικές επιστροφές ετοιμάζεται και για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο, την ερχόμενη Τρίτη (17/10) απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ.

Ο κόουτς Πλάθα θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ενός εκ των μεγαλύτερων ονομάτων που πέρασαν φέτος την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τον Μπεν ΜακΛεμόρ, όπως και τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε.

Η ΑΕΚ ψάχνει την πρώτη της επίσημη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς την πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισε το Λαύριο στο κλειστό των Λιοσίων, εκεί όπου και ηττήθηκε με 93-98.

Τζάμπολ στις 17:15, τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments