Πολιτική

Άδωνις: Υπερβολική η επιμονή Κασσελάκη να θέλει μόνο αγοράκια [pic,vid]

Άδωνις: Υπερβολική η επιμονή Κασσελάκη να θέλει μόνο αγοράκια [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ, Ως υπερβολική χαρακτηρίζει την επιμονή του κ. Κασσελάκη να θέλει να αποκτήσει, μέσω παρένθετης μητέρας, αποκλειστικά και μόνον αγοράκια, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα παιδιά δεν είναι προβολή του εαυτού μας, έχουν τη δική τους προσωπικότητα»

Ως υπερβολική χαρακτηρίζει την επιμονή του κ. Κασσελάκη να θέλει να αποκτήσει, μέσω παρένθετης μητέρας, αποκλειστικά και μόνον αγοράκια, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε παρέμβασή του, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει ξεκάθαρα: «Δεν μου αρέσει αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης για τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας. Επιμένει να θέλει αποκλειστικά και μόνο αγοράκια, τα οποία θα ονομάσει Απόλλωνα και Ερμή. Θα είχε γίνει σάλος στην Ελλάδα, αν οι οργανώσεις για τα γυναικείας και τα ανθρώπινα δικαιώματα αποφάσιζαν να αντιδράσουν».

Συνεχίζοντας την κριτική του προς την εν λόγω επιμονή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνει πως «η δικαιολογία που βρήκε είναι η πιο προσβλητική σε βάρος των γυναικών. Αναφέρθηκε στην έμμηνο ρήση των γυναικών και στο ότι οι κ.κ. Κασσελάκης και Τάιλερ δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Ως εάν οι γυναίκες να είναι μιαρές για τον κύριο Κασσελάκη, επειδή έχουν έμμηνη ρήση!».

«Επιπλέον», εξακολουθεί ο υπουργός, «αυτό που ο κ. Κασσελάκης είπε είναι παράνομο. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κανόνες της τεκνοποιίας απαγορεύουν την επιλογή φύλου. Αποκτά κάποιος αυτό που φέρνει η μοίρα, ο Θεός. Τα παιδιά δεν γίνονται κατά παραγγελία»

«Επίσης», σύμφωνα με τον Άδωνι, «οι κ. κ. Κασσελάκης και Τάιλερ θεωρούν τα αγοράκια, που επιθυμούν να αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας, ως προβολή του εαυτού τους. Όμως, τα παιδιά μας δεν είναι προβολή του εαυτού μας, αλλά ξεχωριστές προσωπικότητες».

Αναφερόμενος σε άλλα προβληματικά στοιχεία των πολιτικών παρεμβάσεων του νέου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Εργασίας επισημαίνει πως υπερπροβάλλεται «ο κύριος Τάιλερ, ο συμπαθής σύζυγος του κ. Κασσελάκη. Αυτό, όμως, δεν συνιστά λόγο για να ψηφίσει κάποιος τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να αρχίσει ο κ. Κασσελάκης να μιλάει πολιτικά και προγραμματικά, λέγοντάς μας τις θέσεις του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τα κοινωνικά δικαιώματα κ.λπ.

Επιπλέον, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται λίγο εκτός πραγματικότητας. Σον ΣΕΒ μίλησε ανοιχτά για τον βάσιμο λόγο απόλυσης και  για περιορισμό στις προσλήψεις.

Ο βάσιμος λόγος απόλυσης δεν ισχύει στην Ελλάδα και δεν θα μπορέσει να ισχύσει στη χώρα μας πρακτικά ποτέ. Ο βάσιμος λόγος απόλυσης στρέφεται εναντίον της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και για αυτόν τον λόγο, ισχύει η αποζημίωση του εργοδότη στον εργαζόμενο, σε περίπτωση απόλυσης».

«Όσον αφορά», καταλήγει ο Άδωνις, «τον περιορισμό στις προσλήψεις, κανένας δεν έχει καταλάβει τι εννοεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αυτόν τον όρο. Πρόκειται για έναν εντελώς άγνωστο όρο, τον οποίο ο κ. Κασσελάκης επιμένει να μη διευκρινίζει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments