Αθλητισμός

Λέικερς – Μπακς 97-108: Με “σπασμένα φρένα” Γιάννης και Λίλαρντ [vid]

Λέικερς – Μπακς 97-108: Με “σπασμένα φρένα” Γιάννης και Λίλαρντ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Giannis Antentokounmpo, Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε 15 λεπτά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο έβαλε πάγο στα γόνατά του και περιορίστηκε σε ρόλο θεατή στον πάγκο.

Με τους Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ για πρώτη φορά στη σύνθεσή τους, οι Μπακς πέρασαν από την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς (108-97)

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε 15 λεπτά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο έβαλε πάγο στα γόνατά του και περιορίστηκε σε ρόλο θεατή στον πάγκο. Ο Κρις Μίντλετον παραμένει εκτός, ο Λίλαρντ πήρε 22 λεπτά και το πρώτο δείγμα της συνεργασίας του, ίσως κορυφαίου σε όλο το NBA, διδύμου ήταν ενθαρρυντικό. Γιάννης και Dame θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν ο ένας τις συνήθειες του άλλου, σίγουρα όμως η δυναμική και το potential τους είναι τεράστιο και φάνηκε με το “καλησπέρα” απέναντι στους Λέικερς.

Ελάχιστη σημασία είχε στο τέλος της βραδιάς το αποτέλεσμα. Και για τις δύο ομάδες. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε στην τέταρτη περίοδο, με τους Λέικερς να μην έχουν τους Όστιν Ριβς, Γκέιμπ Βίνσεντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, να στηρίζονται στον Άντονι Ντέιβις που γέμισε τη στατιστική του (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) στα 19 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10) στις 03:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments