Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με Σλούκα εντός και Παπαπέτρου στα πιτς στην Κωνσταντινούπολη [vid]

Παναθηναϊκός: Με Σλούκα εντός και Παπαπέτρου στα πιτς στην Κωνσταντινούπολη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364290] EUROLEAGUE 2023-2024/ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το απόγευμα της Τρίτης (17/10) στις 20:15 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τα «καναρίνια» στην Κωνσταντινούπολη

Ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε κανονικά την αποστολή των «πρασίνων» στην Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από μια θλάση ελαφριάς μορφής στο υποκνημίδιο του αριστερού του ποδιού με αποτέλεσμα να «χάσει» τα δύο τελευταία ματς κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Περιστέρι bwin.

Αντίθετα έμεινε στην Αθήνα ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο του αριστερού του ποδιού. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας γι’ αυτό το παιχνίδι.

Euroleague, Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές του αγώνα

Το απόγευμα της Τρίτης (17/10) στις 20:15 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τα «καναρίνια» στην Κωνσταντινούπολη. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague και αποτελεί την πρώτη εκτός έδρας «δοκιμασία» των «πράσινων» στη φετινή σεζόν.

Την Δευτέρα (16/10) η Euroleague ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» της που θα αποτελέσουν την διαιτητική τριάδα που θα δώσει το «παρών» στο «Ulker Sports And Event Hall» της Κωνσταντινούπολης.

Πρώτος ορίστηκε ο Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία. Στο… πλευρό του θα είναι ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο, αλλά και ο Αλβανός Γκέντιαν Τσίτσι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments