Lifestyle

Κόρη Αχιλλέα Μπέου: «Είναι ομοφοβικός. Δεν θέλω να μιλάμε» [vid]

Κόρη Αχιλλέα Μπέου: «Είναι ομοφοβικός. Δεν θέλω να μιλάμε» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ eve.beos

Μία από τις τέσσερις κόρες του Αχιλλέα Μπέου, η Eve, κατακεραύνωσε τον δήμαρχο Βόλου.

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μίλησε για τον πατέρα της σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω διαδικτύου στο μοντέλο και ηθοποιό Τζεφ Μοντάνα.

View this post on Instagram

A post shared by Tzef Montana (@tzefmontana)

«Είναι ομοφοβικός, μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, αλλά είναι ομοφοβικός. Δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι, είναι ο πατέρας μου, αλλά είμαστε εντελώς διαφορετικοί», ανέφερε η 39χρονη που ζει τα τελευταία χρόνια στη Βοστώνη.

View this post on Instagram

A post shared by Tzef Montana (@tzefmontana)

«Τον αγαπάω, θέλω να είναι καλά…αυτό μόνο. Αλλά δεν θέλω να ζω κοντά του. Όταν μιλούσα και έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, δεν μίλαγε και έκανε ότι δεν υπήρχα. Τώρα είμαι καλά, δεν τον έχω ανάγκη, τον είχα ανάγκη ψυχικά και δεν μου το προσέφερε αυτό. Έχω ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Εάν θέλετε να μάθετε για κάποιον, ρωτήστε αυτόν που δεν τον έχει ανάγκη, αυτόν που επιλέγει ή και όχι, να είναι στον κύκλο του», πρόσθεσε.

«Αν δεν είσαι καλά, μην φέρεις παιδιά στον κόσμο. Αν δεν μπορείς να τους δώσεις αυτά που χρειάζεται ο εσωτερικός τους κόσμος μην τα φέρεις τα παιδιά στη ζωή. Θα έπρεπε να υπάρχει ψυχανάλυση για να μπορεί να γίνει κάποιος γονιός» πρόσθεσε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

@tzefmontana♬ original sound – Tzef Montana

@tzefmontana♬ original sound – Tzef Montana

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments