Πολιτική

Άδωνις: Εξισορροπητική η χθεσινή ψήφος [vid]

Άδωνις: Εξισορροπητική η χθεσινή ψήφος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA,Επιπλέον, συνεχίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «οι πολίτες μάς θέλουν με πιο χαμηλούς τόνους και προσηλωμένους στην επίλυση των προβλημάτων τους. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε, όπως είπε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες βράδυ».

«Η αξιοπρεπέστατη δήλωση Μπακογιάννη πρέπει να διδάσκεται»

Εξισορροπητική είναι η χθεσινή ψήφος των πολιτών, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναφέρεται με επαινετικούς λόγους και στην περίπτωση του κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα αίτια της χθεσινής εκλογικής καταγραφής, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει πως «οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία, ότι δεν μπορεί να κερδίζει τα πάντα. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε οι νικητές και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πρόκειται για μια τάση εξισορρόπησης της ψήφου μετά τις δύο συνεχόμενες βουλευτικές νίκες της ΝΔ και τη νίκη στον πρώτο γύρο. Αυτό είναι το κυριότερο μήνυμα των πολιτών προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αυτό αιτιολογεί και τη συσπείρωση όλων των αντιπολιτευτικών δυνάμεων στο δεύτερο γύρο κατά των υποψηφίων της ΝΔ.

Επιπλέον, συνεχίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «οι πολίτες μάς θέλουν με πιο χαμηλούς τόνους και προσηλωμένους στην επίλυση των προβλημάτων τους. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε, όπως είπε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χθες βράδυ».

«Βέβαια», σπεύδει να συμπληρώσει ο υπουργός, «δεν μπορεί ένα κόμμα να επιλύσει όλα τα προβλήματα. Όμως, προβλήματα, όπως είναι η ακρίβεια και το λαθρομεταναστευτικό, έπαιξαν ρόλο στη χθεσινή κρίση των πολιτών. Για παράδειγμα, το λαθρομεταναστευτικό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ήττα του Αλκιβιάδη Στεφανή στο Βόρειο Αιγαίο.

Μιλώντας, ακόμη, για τα αίτια της ήττας του Κώστα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει πως ο απερχόμενος δήμαρχος «δέχθηκε τη φθορά του Μεγάλου Περιπάτου, που ήταν πραγματικό λάθος. Όμως ήταν ένας πάρα πολύ καλός δήμαρχος. Σήμερα, η Αθήνα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι πριν από τέσσερα χρόνια. Έκανε πολλά ωφέλιμα έργα. Τον έβλαψε επίσης και η μεγάλη διαφορά του πρώτου γύρου. Ένα κομμάτι της μεγάλης αποχής έχει και χαρακτηριστικά όχι τόσο πολιτικά. Η αποχή έβλαψε τον Κώστα Μπακογιάννη, γιατί θεωρείτο φαβορί. Στις εκλογές, καλό είναι να υπάρχει και λίγη αγωνία.

Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη είναι φανταστική και πρέπει να διδάσκεται. Πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη δήλωση. Και εύχομαι πραγματικά στον κύριο Χάρη Δούκα να συνεχίσει το θετικό έργο του Μπακογιάννη».

Τέλος, σχετικά με την επιμονή της ΝΔ να υποστηρίξει την Ρόδη Κράτσα, παρά τις περιορισμένες πιθανότητες, να εκλεγεί, ο υπουργός επισημαίνει πως «πράγματι φαινόταν ότι θα χάσει. Παρά ταύτα, πήγα στην περιφέρειά της και γιατί έχασε τον αδελφό της και γιατί έκανε πολύ καλή δουλειά. Όμως, η κ. Κράτσα δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει το έργο της. Και για αυτόν τον λόγο, έχασε τις εκλογές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments