Αθλητισμός

Άρης: Αυτό είναι που χρειάζεται για το κέντρο της άμυνας [vid]

Άρης: Αυτό είναι που χρειάζεται για το κέντρο της άμυνας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363591] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ, Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι αυτό που ταλανίζει τον Άρη από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του

Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι αυτό που ταλανίζει τον Άρη

Το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας είναι αυτό που ταλανίζει τον Άρη από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του. Είναι ξεκάθαρο εν τέλει ότι στους επόμενους αγώνες ο Άρης θα βασιστεί ολοκληρωτικά τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς και θα επενδύσει στην ανθεκτικότητά τους ούτως ώστε να μη χρειαστεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο αντικατάστασης ενός εκ των δύο. Ο πρώτος θα πρέπει να παρουσιαστεί ιδιαίτερα συγκεντρωμένος καθώς ήδη έχει δύο κίτρινες κάρτες.

Σχετικό πρόβλημα χρειάστηκε να διαχειριστεί ο Τόλης Τερζής το περασμένο καλοκαίρι – με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάκουμπ Μπράμπετς – κι έτσι σε μια νύχτα ο Μόζες Οντουμπάτζο από δεξιός full back «βαφτίστηκε» στόπερ. Το σχέδιο δεν πέτυχε ολοκληρωτικά, σίγουρα όμως ο Βρετανός ποδοσφαιριστής κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις θέσεις και πλέον εντάσσεται στις δοκιμασμένες λύσεις οι οποίες βρίσκονται στο μυαλό του Άκη Μάντζιου σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Αποφασίζει για το χειρουργείο ο Δεληζήσης

Στο χειρουργείο θα μπει, όπως όλα δείχνουν, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που απέκτησε στο γόνατο.

Ο έμπειρος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε μια ανύποπτη φάση του οικογενειακού διπλού το περασμένο Σάββατο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Δεληζήσης στάθηκε άτυχος, γιατί η ζημιά που έπαθε, αφορά ένα παλιό πρόβλημα, που είχε να αντιμετωπίσει αρκετά χρόνια και εμφανίστηκε σε μια στιγμή, που ανέβαζε ρυθμούς  και θα συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Στο γόνατο του 35χρονου ποδοσφαιριστή θα γίνει καθαρισμός και το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται σε έναν μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments