Αθλητισμός

Ζήτημα για την ΑΕΚ η απουσία του Γκατσίνοβιτς [vid]

Ζήτημα για την ΑΕΚ η απουσία του Γκατσίνοβιτς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364031] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός της Ένωσης και πολύ σημαντικός στο αγωνιστικό σχέδιο του Πελάδο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του και όσα γράφτηκαν εκεί, έχει μυϊκό πρόβλημα

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός της Ένωσης και πολύ σημαντικός στο αγωνιστικό σχέδιο του Πελάδο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του και όσα γράφτηκαν εκεί, έχει μυϊκό πρόβλημα και θα μείνει εκτός για δέκα με δεκαπέντε μέρες!

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με το Μαυροβούνιο, παραδέχθηκε πως υπάρχουν παίκτες νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, αλλά χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ενώ οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως ο Γκατσίνοβιτς έκανε κάποιες εξετάσεις και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει και τα τρία απαιτητικά παιχνίδια της ΑΕΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δεδομένα εκτός Τρίπολης και της αναμέτρησης με τον Αστέρα, ενώ αν ισχύει η καλύτερη εκτίμηση για απουσία μίνιμουμ δέκα ημερών, θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να προλάβει όχι μόνο το ματς στην Μασσαλία με την Μαρσέιγ, αλλά και αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Διότι πολύ απλά ακόμη και στις δέκα μέρες να γυρίσει και να είναι έτοιμος έπειτα, δύσκολα θα ρισκάρουν στην Ένωση να τον χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, φοβούμενοι το ενδεχόμενο να προκύψει υποτροπή αν μετράει μια με δυο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα… σύμφωνα με το gazzetta.gr

Την ίδια ώρα, ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχουν ακόμη μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ελβετός είναι πολύ πιο κοντά στην επιστροφή στις προπονήσεις, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει σήμερα ή αύριο, συνεπώς έχει ακόμη ελπίδες να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη (16:00). Αντίθετα, ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο πηγαίνει μέρα με τη μέρα και δεν πρόκειται να παρθεί ρίσκο, αν δεν είναι 100% έτοιμος και δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Από σήμερα θα είναι ξανά στα Σπάτα οι Μάνταλος, Ρότα, Γαλανόπουλος και Βίντα, ο Μουκουντί ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Καμερούν, ενώ από αύριο μέχρι και την Πέμπτη θα επιστρέψουν σταδιακά και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Πινέδα, Ζίνι και Κάλενς, που έχουν ως και τα… ξημερώματα της Τετάρτης υποχρεώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments