Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πολλά προβλήματα αλλά μεγάλη συγκέντρωση στο ματς της Τρίπολης [vid]

ΑΕΚ: Πολλά προβλήματα αλλά μεγάλη συγκέντρωση στο ματς της Τρίπολης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ZAGREB, CROATIA - AUGUST 15: Steven Zuber of AEK in action during UEFA Champions League Third Qualifying Round First Leg match between Dinamo Zagreb and AEK Athens at Maksimir Stadium on August 15, 2023 in Zagreb, Croatia. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Πολλά τα προβλήματα αλλά μεγάλη η συγκέντρωση στο ματς της Τρίπολης για την ΑΕΚ.

Η Ένωση, βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλούς τραυματισμούς αφού πέραν του Λιβάι Γκαρσία, του Γκατσίνοβιτς και του Τσούμπερ ο Ματίας Αλμέιδα, βλέπει το απουσιολόγιο να μεγαλώνει μετά και τον μυϊκό τραυματισμό του Ροδόλφο Πισάρο.

Ζήτημα για την ΑΕΚ η απουσία του Γκατσίνοβιτς

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός της Ένωσης και πολύ σημαντικός στο αγωνιστικό σχέδιο του Πελάδο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του και όσα γράφτηκαν εκεί, έχει μυϊκό πρόβλημα και θα μείνει εκτός για δέκα με δεκαπέντε μέρες!

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με το Μαυροβούνιο, παραδέχθηκε πως υπάρχουν παίκτες νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, αλλά χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ενώ οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως ο Γκατσίνοβιτς έκανε κάποιες εξετάσεις και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει και τα τρία απαιτητικά παιχνίδια της ΑΕΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δεδομένα εκτός Τρίπολης και της αναμέτρησης με τον Αστέρα, ενώ αν ισχύει η καλύτερη εκτίμηση για απουσία μίνιμουμ δέκα ημερών, θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να προλάβει όχι μόνο το ματς στην Μασσαλία με την Μαρσέιγ, αλλά και αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Διότι πολύ απλά ακόμη και στις δέκα μέρες να γυρίσει και να είναι έτοιμος έπειτα, δύσκολα θα ρισκάρουν στην Ένωση να τον χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, φοβούμενοι το ενδεχόμενο να προκύψει υποτροπή αν μετράει μια με δυο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα… σύμφωνα με το gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments