Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος συνεχίζει την ανοδική του αγωνιστική πορεία και μέσω της Εθνικής

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος συνεχίζει την ανοδική του αγωνιστική πορεία και μέσω της Εθνικής

Πηγή Φωτογραφίας: NOVASPORTS.GR

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρέτσο και τον είχε σχεδόν σερί στις κλήσεις του διότι τον θεωρεί έναν πολυσύνθετο παίκτη που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις στην άμυνα.

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, συνεχίζει την ανοδική του αγωνιστική πορεία και μέσω της Εθνικής και καθιερώνεται ως ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων στόπερ. Ξεκινάμε από μία δεδομένη διαπίστωση που μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή. Μία σημαντική πληροφορία όμως πάνω σε αυτό το θέμα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ρέτσο και τον είχε σχεδόν σερί στις κλήσεις του διότι τον θεωρεί έναν πολυσύνθετο παίκτη που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις στην άμυνα. Και κάπως έτσι ο 25χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε να έχει καταγράψει σε δύο αγώνες με Ιρλανδία και Ολλανδία 205 λεπτά στο σύνολο και να εξελίσσεται σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος καθώς υπήρχε ο τραυματισμός του Χατζηδιάκου.

Εάν δούμε τους αριθμούς της κορυφαίας πλατφόρμας του Wyscout σε επίπεδο αριθμών μπορεί να μην αναδεικνύουν τόσο ξεκάθαρα τόσο την παραπάνω διαπίστωση ως προς το αμυντικό σκέλος και τα καθήκοντά του στα μετόπισθεν, ωστόσο είναι γεγονός πως ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών έβγαλε θετικότατο πρόσημο με τους Ολλανδούς και με πολύ δυνατή αντίπαλο και φοβερά ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς. Τέλειο ματς δεν έκανε, όμως έκανε μία γεμάτη και καλή προσπάθεια.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments