Αθλητισμός

Στη λίστα της Φενέρ μπήκε ο Σιμάνσκι – Τι γράφουν οι Τούρκοι

Στη λίστα της Φενέρ μπήκε ο Σιμάνσκι – Τι γράφουν οι Τούρκοι

Πηγή Φωτογραφίας: Arenalarissa.gr

Στα «ραντάρ» της Φενέρμπαχτσε φέρεται να βρίσκεται ο Ντάμιαν Σιμάνσκι σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι αποκαλύπτουν οι γείτονες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Takvim», η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει στο στόχαστρο, τον Πολωνό χαφ της ΑΕΚ, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον, αλλά και για επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τουρκικού Μέσου, ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρ, Μάριο Μπράνκο, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Πολωνού μέσου της Ένωσης, Μάριους Πιεκάρσκι, καθώς τονίζεται ότι μέσα στον Γενάρη τα «κίτρινα καναρίνια» θα «χτυπήσουν» την πόρτα της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Μπράνκο που έχει περάσει στο παρελθόν και από τον ΠΑΟΚ, έχει στην κορυφή τον Σιμάνσκι, λίστα των χαφ του και θέλει σαν «τρελός» να φέρει στην Κωνσταντινούπολη τν 28χρονο Πολωνό μέσο.

Ο Σιμάνσκι έχει καταφέρει να ανέβει επίπεδο υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα, με τη χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το «Transfermarkt» να ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Σιμάνσκι ωστόσο που έχει ισχύ έως και το 2027, δίνει το «δικαίωμα» στην ΑΕΚ να ανεβάσει την τιμή του, καθώς οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες που επιτρέπουν στην Ένωση να το κάνει.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments