EDITOR'S PICK

Αλλάξτε τη σεξουαλική διαθεσή σας -και του συντρόφου σας- μέσα σε λίγα λεπτά

Αλλάξτε τη σεξουαλική διαθεσή σας -και του συντρόφου σας- μέσα σε λίγα λεπτά

Πηγή Φωτογραφίας: pexels.com/ Bellissimomedical.com

Στις ερωτικές φαντασιώσεις χωράνε ταμπού;

Αυτή η πρακτική φέρνει κοντά την πνευματικότητα και τη σεξουαλικότητα και τονίζει τη σημασία της οικειότητας κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής εμπειρίας. Ωστόσο, το tantra δεν αφορά μόνο τη σεξουαλική απόλαυση. Είναι περισσότερο για να απολαύσετε το σώμα σας και να νιώσετε αυξημένο αισθησιασμό. Η πρακτική συνυφαίνει την πνευματικότητα, τη σεξουαλικότητα και μια κατάσταση ενσυνειδητότητας. Ενθαρρύνει μια αισθησιακή εμπειρία που μπορεί να βιωθεί μόνη ή με σύντροφο. Ο στόχος του ταντρικού σεξ είναι η επίτευξη πνευματικής ή ενεργειακής επαφής κατά τη διάρκεια μιας αισθησιακής εμπειρίας. Η πρακτική αυτή είναι αργή και ο στόχος δεν είναι πάντα η επίτευξη οργασμού. Αντ’ αυτού, πρόκειται για την αίσθηση μιας σύνδεσης είτε με τον σύντροφό σας είτε με τον εαυτό σας που είναι έντονη. Περιλαμβάνει αναπνοές, ήχους και κινήσεις για την ενεργοποίηση της σεξουαλικής ενέργειας.

Μια ταντρική άσκηση αναπνοής

Ένας ισχυρός τρόπος για να συνδεθείτε και να ανταλλάξετε σεξουαλική ενέργεια είναι μέσω της αναπνοής. Η ταντρική αναπνοή ειδικότερα δεν έχει να κάνει με έναν οργασμό που διαρκεί όλη την ημέρα. Είναι ένας τρόπος να ενεργοποιήσετε τη σεξουαλική ενέργεια μεταξύ των συντρόφων, χτίζοντας οικειότητα και μαγνητισμό.

Για να το δοκιμάσετε, καθίστε ο ένας απέναντι στον άλλο, ιδανικά με τον έναν σύντροφο να κάθεται στα γόνατα του άλλου με τα πόδια τυλιγμένα γύρω από τη μέση του. Ο «βασικός» σύντροφος είναι αυτός με την πιο αρσενική ενέργεια. Παρέχει τη δομή. Ο σύντροφος που κάθεται από πάνω είναι αυτός με τη θηλυκή ενέργεια της υποδοχής. Δοκιμάστε να αλλάξετε ποιος κάθεται στην αγκαλιά του άλλου για να προκαλέσετε διαφορετικούς τύπους σεξουαλικής ενέργειας.

Μόλις πάρετε τη θέση σας, μπορείτε απλώς να κοιτάξετε ο ένας τα μάτια του άλλου και να αναπνεύσετε. Μετά από λίγα λεπτά, η αναπνοή σας θα συγχρονιστεί από μόνη της. Αν σταματήσετε εδώ, θα νιώσετε βαθιά συνδεδεμένοι. Αλλά για να το πάτε ένα βήμα παραπέρα, αρχίστε να κινείστε μαζί, κουνώντας τους γοφούς σας από τη μια πλευρά στην άλλη, βρίσκοντας έναν ρυθμό μαζί. Αυτό ενεργοποιεί τη σεξουαλική σας ενέργεια, με τον βασικό σύντροφο να δίνει την ενέργειά του στον δεκτικό σύντροφο που βρίσκεται από πάνω. Πιθανότατα θα σοκαριστείτε από την αίσθηση της ενέργειας που κινείται ανάμεσά σας και από το πόσο ισχυρή είναι.

Αυτή είναι μια εξαιρετική πρακτική για κάθε ζευγάρι που είναι περίεργο για την ανταλλαγή σεξουαλικής ενέργειας. Μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους συντρόφους που νιώθουν ότι έχουν χάσει τη σπίθα στη σχέση τους. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και μπορεί να οδηγήσει σε βαθιά αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments