Διεθνή

Ισραήλ: Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στο νοσοκομείο της Γάζας [vid]

Ισραήλ: Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στο νοσοκομείο της Γάζας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO, Στο βίντεο ακούγεται ένα μπαμ και αμέσως φλόγες και καπνός καλύπτουν παντού τον ουρανό ενώ από πίσω ακούγονται επίσης φωνές. Παντού σοροί ανθρώπων, ανθρώπων που ήταν στο νοσοκομείο ως θύματα του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στο νοσοκομείο al Ahli στη Γάζα

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης στο νοσοκομείο al Ahli στη Γάζα με τα περισσότερα πλάνα να δείχνουν μέρος του κτηρίου να καίγεται. Το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας που διοικείται από τη Χαμάς ανέφερε ότι τουλάχιστον 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν, αν και το Ισραήλ είπε ότι αυτοί οι αριθμοί έχουν διογκωθεί. Η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος από την πλευρά της κατήγγειλε «έγκλημα πολέμου» με «εκατοντάδες» θύματα μεταξύ των αμάχων, «συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών, μελών του υγειονομικού προσωπικού».

Στο βίντεο ακούγεται ένα μπαμ και αμέσως φλόγες και καπνός καλύπτουν παντού τον ουρανό ενώ από πίσω ακούγονται επίσης φωνές. Παντού σοροί ανθρώπων, ανθρώπων που ήταν στο νοσοκομείο ως θύματα του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Την ίδια στιγμή, κανένας δεν έχει πάρει την ευθύνη αυτής της φρικιαστικής επίθεσης, με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να «δείχνει» την Ισλαμική Τζιχάντ η οποία μαζί με τη Χαμάς χρεώνουν την επίθεση στο Ισραήλ.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η επόμενη μέρα της φρίκης στο βομβαρδισμένο νοσοκομείο Aλ Αχλί

Η πιο δύσκολη μέρα του πολέμου ξημέρωσε σήμερα στη Γάζα, έπειτα από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου Αλ Αχλί της Γάζας, με το χτύπημα να αφήνει πίσω του εκατοντάδες νεκρούς και να προκαλεί παγκόσμιο σοκ.

Την επόμενη μέρα της επίθεσης, για την οποία ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ήταν υπεύθυνος, η κατάσταση στη Γάζα είναι ακόμα πιο δραματική και η απελπισία στα πρόσωπα των αμάχων είναι φανερή στα πρόσωπά τους.

Οι Παλαιστίνιοι μεταφέρουν αντικείμενα από το νοσοκομείο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως καταφύγιο, με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς να λέει ότι ισραηλινή αεροπορική επιδρομή προκάλεσε την έκρηξη, ενώ ο ισραηλινός στρατός λέει ότι ήταν ένας παλαιστινιακός πύραυλος που δεν εκτοξεύτηκε σωστά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments