Lifestyle

Τραυματισμός και φορείο για Βαμβακούλα: «Ζαλίστηκα, γιατρό!» [vid]

Τραυματισμός και φορείο για Βαμβακούλα: «Ζαλίστηκα, γιατρό!» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/I'm a Celebrity...Get me out of here

Σοβαρός τραυματισμός για τον αρχηγό της Πράσινης ομάδας.

πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (μεταξύ άλλων), Νίκος Βαμβακούλας, είχε έναν τρομακτικό τραυματισμό σε ένα αγώνισμα του ριάλιτι «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here», όπου συμμετέχει.

Ο Νίκος Βαμβακούλας λοιπόν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο μαζί με ακόμα 13 celebrity και αγωνίζονται σε ένα ριάλιτι το οποίο μεταξύ άλλων εξασφαλίζει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι παίκτες περνάνε από διάφορες δοκιμασίες, που μερικές είναι και ιδιαίτερα δύσκολες και επικίνδυνες.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Μια από αυτές ήταν και εκείνη που συμμετείχε ο Νίκος Βαμβακούλας στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη (18/10). Ο 66χρονος έπαιξε σε αγώνισμα όπου έπρεπε να βάλει καλάθι ενώ ήταν κρεμασμένος στον αέρα. Εκεί στην προσπάθεια του να επιστρέψει πίσω στο σημείο αφετηρίας βρήκε με δύναμη στη δοκό ισορροπίας με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του.

Ο πόνος ήταν έντονος και αυτό φάνηκε από τις κραυγές που έβγαλε: «Αχ, μάνα μου! Αχ! Δεν είμαι καλά! Πάρτε με. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ, ζαλίστηκα. Ζαλίστηκα. Δεν μπορώ! Ζαλίζομαι! Γιατρό, δεν μπορώ», φώναξε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Νίκος Βαμβακούλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να περάσει από εξετάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Βαμβακούλας επέστρεψε στην ομάδα του και μάλιστα συμμετείχε και στο επόμενο αγώνισμα που ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments