Διεθνή

Γαλλία: Νέες απειλές για βόμβα σε αεροδρόμια – Εκκενώθηκαν ξανά οι Βερσαλλίες [vid]

Γαλλία: Νέες απειλές για βόμβα σε αεροδρόμια – Εκκενώθηκαν ξανά οι Βερσαλλίες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Νέες απειλές για βόμβα σε αεροδρόμια της Γαλλίας, αναφέρθηκαν και σήμερα ενώ οι Βερσαλλίες εκκενώνονται ξανά μετά από σχετική προειδοποίηση.

Οι συναγερμοί αυτοί έχουν πολλαπλασιαστεί εδώ και αρκετές ημέρες στη Γαλλία, κυρίως μετά την επίθεση που κόστισε τη ζωή στον εκπαιδευτικό Ντομινίκ Μπερνάρ στην Αράς.

Νέες απειλές για βόμβα σε αεροδρόμια της Γαλλίας, αναφέρθηκαν και σήμερα ενώ οι Βερσαλλίες εκκενώνονται ξανά μετά από σχετική προειδοποίηση.

Οι συναγερμοί αυτοί έχουν πολλαπλασιαστεί εδώ και αρκετές ημέρες στη Γαλλία, κυρίως μετά την επίθεση που κόστισε τη ζωή στον εκπαιδευτικό Ντομινίκ Μπερνάρ στην Αράς.

«Σήμερα στις 12:00, ένας νέος συναγερμός για βόμβα μας αναγκάζει να εκκενώσουμε ξανά το αεροδρόμιο. Θα σας κρατάμε ενήμερους γρήγορα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook το αεροδρόμιο του Bordeaux το οποίο λίγο αργότερα ανέφερε «Επιτρέπεται το επιχειρησιακό προσωπικό να εισέλθει στον εναέριο σταθμό για να προετοιμαστεί για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η επιχείρηση, το αεροδρόμιο θα επαναλειτουργήσει για τους επιβάτες».

Παράλληλα, το Παλάτι των Βερσαλλιών αναφέρει σε ανάρτησή του στο X/ twitter πως: «Για λόγους ασφαλείας, το Παλάτι των Βερσαλλιών εκκενώνει τους επισκέπτες και θα ανοίξει ξανά μόλις γίνουν οι έλεγχοι. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Δεκατέσσερα γαλλικά αεροδρόμια έλαβαν χθες νέες απειλές για επιθέσεις και “τουλάχιστον οκτώ αεροδρόμια” προχώρησαν σε εκκενώσεις απέναντι σε αυτές τις απειλές για βόμβα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή που πρόσκειται στην υπόθεση.

Σήμερα οι εκκενώσεις αφορούσαν, σύμφωνα με την προαναφερθείσα πηγή, τα αεροδρόμια της Μπρεστ, της Καρκασόν, της Ρεν, της Ταρμπ, του Μπορντό-Μερινιάκ, της Μπεζιέ, του Μονπελιέ και της Ναντ.

Ορισμένα αεροδρόμια έκαναν τα ίδια ανακοινώσεις για το θέμα.

«Νέος συναγερμός για βόμβα επιβάλλει την εκκένωση του αεροδρομίου τώρα. Θα σας κρατάμε ενήμερους», ανέφερε το αεροδρόμιο του Bordeaux και λίγο αργότερα με νέα ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως «το επιχειρησιακό προσωπικό επαναλαμβάνει τα καθήκοντά του, ο εξοπλισμός είναι πάλι σε λειτουργία. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση, οι επιβάτες θα έχουν ξανά πρόσβαση στα αεροδρόμια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments