Πολιτική

Τετ α τετ Δούκα – Μπακογιάννη στο δημαρχείο Αθηνών [vid]

Τετ α τετ Δούκα – Μπακογιάννη στο δημαρχείο Αθηνών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Συνάντηση του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με τον απερχόμενο δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023. Τη συνάντηση ζήτησε ο Χάρης Δούκας προκειμένου να ενημερωθεί και να υπάρχει συνεργασία για το διάστημα μέχρι την 1η Ιανουαρίου που θα παραμένει στην κεφαλή του δήμου ο Κώστας Μπακογιάννης, για κρίσιμα ζητήματα που έχουν να κάνουν με απαραίτητα έργα εν όψει του χειμώνα. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πραγματοποιήθηκε στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (20/10) η πρώτη συνάντηση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά» είπε ο απερχόμενος δήμαρχος υποδεχόμενος τον διάδοχό του στον οποίο θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο τον Ιανουάριο. «Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση», απάντησε εκείνος.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου ο Χάρης Δούκας να ενημερωθεί από τον Κώστα Μπακογιάννη για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου με στόχο να υπάρξει ομαλή μετάβαση και να προχωρήσουν τα έργα στην πόλη.

Σημειώνεται μάλιστα ότι ο κ. Δούκας στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά την εκλογή του επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «είναι δήμαρχος όλων των Αθηναίων και θα επιδιώξει συνεργασίες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments