Ζώδια

Ήρθε Η Ώρα Να Εξερευνήσουμε Τα Βάθη Μας Και Τα Μυστικά Πάθη Μας 23/10

Ήρθε Η Ώρα Να Εξερευνήσουμε Τα Βάθη Μας Και Τα Μυστικά Πάθη Μας 23/10

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Υπάρχει μια ένταση στην εμπειρία του Σκορπιού που φτάνει μέχρι τον πυρήνα και ο Σκορπιός σας προκαλεί να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς αυτή η ένταση εκδηλώνεται στον ψυχισμό σας.

Τι σε γεμίζει και τι πυροδοτεί αυτό το πάθος; Ποια γεγονότα και εμπειρίες σας έφεραν στο «πάτο» και στη συνέχεια ανέτρεψαν την τάση για να σας αναζωογονήσουν και να σας δώσουν μια νέα πνοή; Ποιοι άνθρωποι, αιτίες, πεποιθήσεις ή φυσικά πράγματα είναι τόσο σημαντικά για εσάς που θα διακινδυνεύατε ακόμη και τον εαυτό σας;

Τι μυστικά κρύβεις μέσα σου, ακόμα και από τον εαυτό σου; Το να θέτεις αυτές τις υποθετικές ερωτήσεις δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις! Αλλά αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την εμπειρία του Σκορπιού για να κατανοήσετε καλύτερα πώς βιώνετε τη μεταμόρφωση και να αγγίξετε τη βαθύτερη καρδιά της ίδιας της ζωής.

Ο κίνδυνος έγκειται στο να γίνετε τόσο εμμονικοί με το πάθος σας που να παραμελείτε τις πρακτικές πραγματικότητες. Ή, θα μπορούσατε να κολλήσετε στη «σκοτεινή πλευρά» της μεταμόρφωσης και να αφήσετε το παλιό, να ξεχάσετε ότι ο μεταφορικός θάνατος και η μεταμόρφωση προορίζονται να οδηγήσουν στην αναγέννηση για να ολοκληρώσετε τον κύκλο. Σε αυτό το διάστημα, γιορτάστε το τέλος.

Τιμήστε τις δύσκολες στιγμές που είχατε να αντιμετωπίσετε οδυνηρές απώλειες. Απολαύστε με πάθος τα πράγματα που σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας και σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί. Κατά κάποιο τρόπο, όλα σας έχουν επιτρέψει να επιβιώσετε, να ευδοκιμήσετε και να αναπτυχθείτε.

24 Οκτωβρίου Ήλιος Τρίγωνο Κρόνος .

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφοσιωθείτε σε σοβαρή δουλειά. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα αυτάρκεις και ανεξάρτητοι, με ισχυρή και ξεκάθαρη αίσθηση του εαυτού και του σκοπού. Υπάρχει υποστήριξη για τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να παραμείνετε προσγειωμένοι και πρακτικοί στον τρόπο με τον οποίο τις προσεγγίζετε, κάτι που θα πρέπει να έρθει εύκολα αυτή τη στιγμή.

Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με πρόσωπα εξουσίας είναι πιθανό να είναι υψηλή, μαζί με την ικανότητά σας να αγκαλιάζετε τη δική σας εξουσία και να παίρνετε στέρεες αποφάσεις. Αυτή είναι μια περίοδος που είναι πιο πιθανό να νιώσετε προσγειωμένοι και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με πρακτικό, αποφασιστικό τρόπο.

Μπορεί η ενέργειά σας να είναι πιο σοβαρή από το “party animal”, αλλά ακόμα κι αν είστε σε “party mode” θα είναι πιο εύκολο να γνωρίζετε ρεαλιστικά τα όριά σας και να μην το παρακάνετε.

Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε ή να εκδηλώσετε ένα έργο ή σχέδιο που έχετε καταρτίσει (ή θέλετε), αυτή μπορεί να είναι η στιγμή που θα συμβεί αυτό. Η τελική εκτόξευση ή εκδήλωση μπορεί να συμβεί ή να μην συμβεί τώρα, αλλά πιθανότατα θα μπορέσετε τουλάχιστον να προχωρήσετε σε μερικά σημαντικά βήματα.

ΠΗΓΗ: ASTRO-LIVE.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments