Ζώδια

Το Χάος Ανάμεσα Στις Εκλείψεις Σε Μία Κρίσιμη Στιγμή 21/10

Το Χάος Ανάμεσα Στις Εκλείψεις Σε Μία Κρίσιμη Στιγμή 21/10

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-anna-tarazevich

Το Χάος ανάμεσα στις εκλείψεις : Πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω .

Το πρώτο τέταρτο αποφασίζουμε τι θα πάρουμε μαζί μας από την έκλειψη στον υπόλοιπο σεληνιακό κύκλο. Οι φάσεις του πρώτου τετάρτου ξεκαθαρίζουν τα σχέδιά μας. Τι κάνετε σωστά; Τι χρειάζεται αναθεώρηση; Ετοιμαστείτε για μια Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου. Τότε θα δούμε τα αποτελέσματα του μονοπατιού που επιλέξαμε.

Ο Ζυγός και ο Αιγόκερως είναι και τα δύο βασικά ζώδια. Όταν οι θεμελιώδεις αστερισμοί ενωθούν, είναι καιρός να ανανεώσετε και να ευθυγραμμίσετε εκ νέου. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης φέρνει εσωτερική ειρήνη και αρμονία (Ζυγός) στη δουλειά μας, στα μακροπρόθεσμα σχέδια και στη συνολική δομή της ζωής μας (Αιγόκερως).

Το Χάος ανάμεσα στις εκλείψεις σε μία κρίσιμη στιγμή 21/10 .

Ο Αιγόκερως μιλά για τα συστήματα και τις υποδομές που διέπουν τη ζωή μας. Αυτό το τέταρτο του φεγγαριού υπογραμμίζει τα σημεία που μας λείπει η απαραίτητη υποστήριξη. Δεν χρειάζεται να περνάμε μέσα από το άγχος με περισσότερο άγχος.

Χρειαζόμαστε αμοιβαία κατανόηση. Χρειαζόμαστε σταθερό έδαφος. Χρειαζόμαστε κοινή λογική. Στα όρια της εξάντλησης, στα όρια της ολοκληρωτικής εξάντλησης, αναζητούμε επιτέλους ισορροπία, στη δουλειά και στη ζωή. Ο Αιγόκερως μας βοηθά να προσγειωθούμε και να διευθετήσουμε τις σκέψεις μας.

Με τον Ήλιο στον Ζυγό, όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που εμπλέκονται.

Είναι θέμα σεβασμού και κατανόησης. Αυτή η φάση της σελήνης είναι μια ψυχρή, σκληρή ματιά στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να δουλεύει ή/και να σχεδιάζει με άλλους ανθρώπους σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης, κάπου με κάποιο τρόπο.

Ό,τι κι αν γίνει, είναι βέβαιο ότι θα τυλιχτείτε σε κάτι δυσάρεστο. Ήμασταν εδώ πριν. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο και ναι, συμβαίνει ξανά. Ας συναντηθούμε σε ένα διαφορετικό μέρος, που δεν είναι ούτε πολωτικό ούτε μοχθηρό.

Αυτή η φάση της σελήνης πέφτει σε μια πολυάσχολη μέρα, που συμπίπτει με πολλά άλλα αστρολογικά γεγονότα – ας την αναλύσουμε:

Έχουμε τον ήλιο στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα άμεσο στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια πολύ, πολύ έντονη συγκυρία. Πρέπει να πορευόμαστε εξαιρετικά μαλακά και να αποφεύγουμε να εμπλακούμε με επιθετικούς ή ασταθείς ανθρώπους. Η κατάθλιψη και ο θυμός κινούνται έντονα στην περιοχή του Πλούτωνα. Κάντε ό,τι χρειάζεστε για να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα και να αποφύγετε όλα τα πιθανά ερεθίσματα.

Η ίδια η σελήνη θα σχηματίσει μια πολύ στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα κατά τη διάρκεια του φαινομένου αργότερα εκείνη τη νύχτα. Αυτό πρόκειται απλώς να ενισχύσει τη φύση του τετραγώνου που περιγράφεται αμέσως παραπάνω. Θα μεγαλώσει την ένταση και θα προσθέσει ακόμα περισσότερα συναισθηματικά στρώματα στη διαδικασία. Ετοιμαστείτε για το βάθος και για το σκοτάδι.

Μια ώρα αργότερα θα έχουμε την Αφροδίτη στην Παρθένο να κάνει τρίγωνο με τον Ανάδρομο Δία στον Ταύρο. Αυτή η επιρροή είναι εντελώς ελαφριά, φωτεινή, χαρούμενη και αισιόδοξη.

Βασικά είναι το ακριβώς αντίθετο από όλα όσα περιγράφηκαν παραπάνω. Όχι πολύ καιρό μετά, η σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο του αέρα στον Υδροχόο και, τέλος, ο Ερμής μεταβαίνει από τον Ζυγό στον Σκορπιό λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

ΠΗΓΗ: ASTRO-LIVE.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments