Αθλητισμός

Aγγλία: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι «μαέστροι» γκολ! [vid]

Aγγλία: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι «μαέστροι» γκολ! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: talksport, Πρόκειται για τον Πέδρο Νέτο της Γουλβς και τον Κίραν Τρίπιερ της Νιούκαστλ, που είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα, με 6 ασίστ έκαστος.

Οι κορυφαίοι «μαέστροι» γκολ!

Πρόκειται για τον Πέδρο Νέτο της Γουλβς και τον Κίραν Τρίπιερ της Νιούκαστλ, που είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα, με 6 ασίστ έκαστος.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός της Γουλβς, διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά με τη φανέλα των «λύκων». Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι όλη τη σεζόν, κατέγραψε μόλις μία ασίστ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη ισοφαρίσει την καλύτερη σχετική επίδοση της καριέρας του σε μία χρονιά, τις 6 τελικές πάσες της περιόδου 2020-21!

Ο Νέτο, έχει «σερβίρει» φέτος 3 γκολ για τον Χουάνγκ Χι Τσαν, 2 για τον Κούνια (το δεύτερο στο πιο πρόσφατο ματς, το 2-1 μέσα στην έδρα της Μπόρνμουθ) και ένα για τον Κάλαϊτζιτς. Σε ένα ματς μοίρασε δύο ασίστ (κόντρα στην Κρ. Πάλας στις 3/9), ενώ σε άλλα τέσσερα ματς έδωσε από μία.

Premier League: Ακάθεκτη η Τότεναμ επέστρεψε στην κορυφή, 2-0 τη Φούλαμ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ομάδα του Ποστέκογλου και να μην αφήνει την κορυφή της Premier League. Η Τότεναμ επικράτησε 2-0 εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Φούλαμ και βρέθηκε ξανά στο +2 από Σίτι και Άρσεναλ.

Αήττητοι οι Spurs αποτυπώνουν στο χορτάρι την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στην Premier League, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Λίβερπουλ-Έβερτον 2-0

Μπόρνμουθ-Γουλβς 1-2 Μπρέντφορντ-Μπέρνλι 3-0

Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον 2-1 Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας 4-0

Νότιγχαμ Φόρεστ-Λούτον 2-2 Τσέλσι-Άρσεναλ 2-2 Σέφιλντ Γιουν.-Μάντσεστερ Γ. 1-2 Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες) Τότεναμ 23

Άρσεναλ 21 Μάντσεστερ Σίτι 21 Λίβερπουλ 20 Άστον Βίλα 19 Νιούκαστλ 16 Μπράιτον 16 Μάντσεστερ Γιουν. 15 Γουέστ Χαμ 14 Τσέλσι 12 Κρίσταλ Πάλας 12 Φούλαμ 11 Γουλβς 11 Μπρέντφορντ 10 Νότιγχαμ Φόρεστ 10 Έβερτον 7 Λούτον 5 Μπέρνλι 4 Μπόρνμουθ 3 Σέφιλντ Γιουν. 1

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments