Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στην Μαρσέιγ λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ [vid]

Τι συμβαίνει με τους τραυματίες στην Μαρσέιγ λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ευχάριστα νέα για τον Τζενάρο Γκατούζο και τους φίλους της Μαρσέιγ, προέκυψαν από τι ιατρικό επιτελείο της γαλλικής ομάδας, τρείς ημέρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Europa League.

Οπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «La Provence», Ο Τζόναθαν Κλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον μηρό, που υπέστη κατά την διάρκεια της εκτός έδρας ήττας με 1-0 από την Νις και θα είναι στην διάθεση του Ιταλού προπονητή για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ενωση, την ερχόμενη Πέμπτη (26/10). Ανάλογη εκτίμηση, υπάρχει και για την περίπτωση του Ρούμπεν Μπλάνκο.

Οσον αφορά στον Πάου Λόπεθ, η κατάσταση είναι συγκεχυμένη, καθώς ο έμπειρος άσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και η συμμετοχή του, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες και από τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών εξετάσεων.

ΑΕΚ: Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή Αραούχο κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Αργεντίνος φορ είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στην ανάπαυλα του νικηφόρου αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία στους ανθρώπους της Ένωσης. Ωστόσο έπειτα και από την σημερινή προπόνηση θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα με την κατάσταση του και το αν θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Τέλος στο «Βελοντρόμ» αναμένεται να βρεθούν και 3.000 φίλοι της Ένωσης, στηρίζοντας με την φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments