Lifestyle

Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν αρκετά άτακτη με τους άντρες νεότερη»

Ναταλία Δραγούμη: «Ήμουν αρκετά άτακτη με τους άντρες νεότερη»

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike.gr

Ναταλία Δραγούμη: «Πολύ παλιά, ήταν σε φάση που η παρέα μας ήταν έξω, νύχτωνε και βγάζαμε τα μαγιό μας και περπατούσαμε και στον δρόμο γυμνοί»

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και γενικότερα τους άντρες, μίλησε η Ναταλία Δραγούμη σε συνέντευξή της, που προβλήθηκε το πρωί της τρίτης 24 Οκτωβρίου, στο «MEGA Καλημέρα».

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Dragoumi (@nataliadragoumi)

Αρχικά, είπε: «Δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο σημείο χωρισμού με τον άντρα μου. Ο έρωτας δεν είναι εκείνος της πρώτης φοράς, αλλά έρχεται και φεύγει».

Για το αν τη φλερτάρουν παρά το γεγονός ότι είναι 22 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, δήλωσε: «Ναι το φλέρτ γίνεται πια πολύ συχνά στο διαδίκτυο».

Στην ίδια συνέντευξη, τόνισε ότι στην ηλικία των παιδιών της «ήμουν αρκετά άτακτη, είχα ένα παιχνίδι με τους άντρες συνεχές. Ήταν ένας τομέας στον οποίο ξύπνησα αρκετά νωρίς»

Για το αν έχει κάνει γυμνισμό, η ίδια σχολίασε: «Πολύ παλιά, ήταν σε φάση που η παρέα μας ήταν έξω, νύχτωνε και βγάζαμε τα μαγιό μας και περπατούσαμε και στον δρόμο γυμνοί, όταν η Σαντορίνη ήταν ερημιά».

Όσο για το πιο έντονο ξέσπασμα ζήλιας που έχει φτάσει για μια σχέση, η Ναταλία Δραγούμη απάντησε: «Έχω κάνει κατινιές, δεν υπήρχαν κινητά, έψαχνα σκουπίδια και έχω ψάξει και καναπέδες για τρίχες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments