Πολιτική

Φίλης για Κασσελάκη: Είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Φίλης για Κασσελάκη: Είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364346] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ο Νίκος Φίλης δήλωσε ότι η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη δεν είναι έγκυρη και ότι θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος

Η σύγκρουση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κλιμάκωση και ο Νίκος Φίλης απάντησε στην απόφαση διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Φίλης δήλωσε ότι η απόφαση αυτή δεν είναι έγκυρη και ότι θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Επίσης, κατηγόρησε τον κ. Κασσελάκη ότι προσπαθεί να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν είπε τις πραγματικές του απόψεις πριν από τις εσωκομματικές εκλογές.

Δεν είναι λειτουργία κόμματος αυτή, δεν είναι λειτουργία πολυεθνικής να απολύει από την Αμερική με Twitter, τόνισε ο Νίκος Φίλης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παρέπεμψε την απόφαση για τη διαγραφή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα στην Κεντρική Επιτροπή.

«Την ιδιότητά μου δεν μπορεί να την αφαιρέσει ο Κασσελάκης», υπογράμμισε.

Μιλώντας στο OPEN, ο Νίκος Φίλης εκτίμησε πως θα υπάρξει σοβαρή αντίδραση και ζήτησε να γίνει Πολιτική Γραμματεία.

Εξαπολύοντας βέλη προσωπικά στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑπως η επιλογή του είναι επιλογή μετάλλαξης, μετακόμισης του ΣΥΡΙΖΑ από την Αριστερά σε άλλους πολιτικούς χώρους και ότι ο κόσμος δεν αποφάσισε αυτό. «Οδηγούμαστε στη διάλυση αυτού του πολιτικού φορέα», ανέφερε και έκανε λόγο για εξαπάτηση από τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί δεν είπε τις απόψεις του πριν από τις εσωκομματικές εκλογές. Αυτά είναι Μητσοτάκης, είπε δηκτικά αναφερόμενος στα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα του ΣΕΒ. Προχωράει σε μια μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε.

“Έχει αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ”

Συνεχίζοντας σε υψηλότερους τόνους, είπε πως βρήκε την πόρτα ανοικτή και κατέβαλε τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι λυπηρό ότι τον ρόλο αυτόν τον έχει αναλάβει ο κ. Κασσελάκης, ένα πρόσωπο άγνωστο στο κοινό, που έγινε μέλος πριν από έναν μήνα», συμπλήρωσε, ενώ σε επόμενο σημείο της συνέντευξής του στο ΟΡΕΝ είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ» από «εξωπολιτικούς παράγοντες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments